Ο Μπαπέ οδήγησε την Παρί στους «8»!

Ο Μπαπέ οδήγησε την Παρί στους «8»!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δε δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ρεάλ Σοδιεδάδ τη νίκησε και στο Ανοέτα με 2-1 και πήρε την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα εμφανίστηκε σοβαρή στο Ανοέτα και με τον Κιλιάν Μπαπέ απόλυτο πρωταγωνιστή (πέτυχε δύο γκολ 15'-56'), έτσι η ομάδα του Ενρίκε βρέθηκε ξεκούραστα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ωστόσο παρά το ότι η πρωταθλήτρια Γαλλίας είχε την πρόκριση στα χέρια της με το αρχηγό της, Μπαπέ, να καθαρίζει εύκολα, η Σοσιεδάδ, ειδικά μετά την είσοδο του Μπαρενετσέα έκανε τον κόσμο της να ξεσηκωθεί στο γήπεδο και να χαρεί την απόδοση της ομάδας παρά τον αποκλεισμό.

Μάλιστα ο Μπαρενετσέα είδε το VAR στο 63ο λεπτό να του λέει όχι σε γκολ που πέτυχε για το 2-1, όμως ο Μερίνο στο 89' έδωσε στους ισπανούς το γκολ που έψαχναν για να γνωρίσουν την αποθέωση.

Έτσι η Παρί με τον τρομερό Μπαπέ πήρε την πρόκριση και η Σοσιεδάδ στην τρίτη της εμφάνιση σε Champions League κράτησε το ζεστό χειροκρότημα.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συνεχίζεται το προπονητικό καμπ της Εθνικής Κορασίδων Κ-17

Συνεχίζεται το προπονητικό καμπ της Εθνικής Κορασίδων Κ-17

Με καθημερινές προπονήσεις στη Λάρνακα συνεχίζεται από τις 14 Απριλίου το προπονητικό καμπ της Εθνικής Κορασίδων Κ-17.