Ο Χάρι Κέιν πήρε το όπλο του και η Μπάγερν Μονάχου «τελείωσε» την Λάτσιο (3-0) που αποδείχθηκε λίγη στο Μόναχο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι όμως η Μπάγερν Μονάχου. Ό,τι κι αν της συμβαίνει παραμένει η Μπάγερν Μονάχου. Και τέτοια παιχνίδια ξέρει να τα διαχειρίζεται όσο λίγες ομάδες στην Ευρώπη.

Άντεξε για 38 λεπτά

Το πλάνο της Λάτσιο λειτούργησε καταπληκτικά για 38 λεπτά. Η ομάδα του Σάρι ήθελε να παίξει με τα γερμανικά νεύρα, να κλείσει τους χώρους και να περιμένει. Να ποντάρει στην κακή βαυαρική ψυχολογία. Και μέχρι εκείνο το λεπτό είχε πιάσει. Το ματς έμενε στο 0-0, μάλιστα λίγο μετά το ημίωρο (32’) ο Τσίρο Ιμόμπιλε βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο η κεφαλιά ψαράκι που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Εκείνη ήταν η στιγμή των Ιταλών. Από την στιγμή που την ξόδεψαν, τα κανονάκια τους είχαν λιγοστέψει. Αρκούσε μία στιγμή για να γυρίσουν όλα τούμπα. Από μία στραβοκλωτσιά του Γκερέιρο, ο Χάρι Κέιν πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (38’).

Αυτό ήταν! Η ψυχολογία είχε γυρίσει, όλα είχαν τελειώσει. Στην επόμενη κιόλας κατεβασιά ο Μουσιάλα έχασε για εκατοστά το 2-0, όμως η πολιορκία είχε ξεκινήσει.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, από σέντρα-σουτ του Ντε Λιχτ, ο Τόμας Μίλερ πετάχτηκε με ανάλογο τρόπο και με κεφαλιά έδωσε σκορ πρόκρισης από το πρώτο μέρος (2-0).

Τυπική υπόθεση

Οι Γερμανοί είχαν φέρει πια το παιχνίδι εκεί που ήθελαν, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να διαχειριστούν την κατάσταση. Έδωσαν χώρο και άρχισαν τις στοχευμένες κόντρες. Στο 66ο λεπτό ο Σανέ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Προβεντέλ απέκρουσε το σουτ του, όμως ο Κέιν που πήρε το ριμπάουντ έκανε σε κενή εστία το 3-0 (66’).

Με το ιταλικό ηθικό στο ναδίρ, ο Τόμας Μίλερ σημάδεψε το δοκάρι σε νέα αντεπίθεση (71’), ενώ στην επόμενη φάση το φαρμακερό σουτ του Σανέ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Λάτσιο είχε πετάξει στην πραγματικότητα λευκή πετσέτα από το πρώτο μέρος, το 3-0 έμεινε ως το τέλος, με τους Ιταλούς να αποδεικνύονται πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, πετώντας στα σκουπίδια το 1-0 της Ρώμης.

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Γκερέιρο (78’ Ντέιβις), Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα, Σανέ (89’ Λάιμερ), Μίλερ (78’ Τελ), Μουσιάλα (90’ Γκνάμπρι), Κέιν.

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Γκίλα, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι, Βεσίνο (61’ Κατάλντι), Γκεντουζί, Λουίς Αλμπέρτο (80’ Καμάντα), Τσακάνι (61’ Ίσακσεν), Φελίπε Άντερσον (76’ Πέδρο), Ιμόμπιλε (61’ Καστεγιάνος).

Sdna.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι-ThemaSports
19/05 @ 23:50

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι

Μία χρυσή κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου στο 79ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει στην Ρόμα τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα και να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ-ThemaSports
19/05 @ 23:40

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ

Οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ προσέφεραν ένα παιχνίδι σκέτη διαφήμιση για την La Liga, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να παίρνουν αβαντάζ τριά γκολ στο πρώτο μέρος αλλά το κίτρινο υποβρύχιο να παίρνει ισοπαλία 4-4 με τέσσερα γκολ του Σέρλοθ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ