Πόλυς Χαραλάμπους

Η ερώτηση που έγινε στον Ραν Μπεν Σιμόν, ότι τον κέρδισε δυο φορές ο Πάμπλο Ματσίν, δεν του άρεσε. Απάντησε πως δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, προσθέτοντας ότι «η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στα δυο παιχνίδια». Μάλιστα, αποχωρώντας «πέταξε» και την ατάκα «πολύ καλή ερώτηση» σε ειρωνικό τόνο…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο προπονητής του Απόλλωνα, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, απέφυγε πάντως να εξυμνήσει τον εαυτό του, παρά μόνο είπε πως έκανε τις κινήσεις από τον πάγκο, αλλά αυτοί που κατάφεραν να ανατρέψουν το 0-1, ήταν οι ποδοσφαιριστές του.

Το χαρακτηριστικό του Ματσίν που ξεχωρίζει, κατά τους δυο και κάτι μήνες, που είναι τεχνικό αφεντικό του Απόλλωνα, είναι η ψυχραιμία που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Δείχνει να μην επηρεάζεται από τις όποιες αντιδράσεις προκύπτουν από την κερκίδα και για διαιτητικές αποφάσεις.

Σε σχέση με το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ, δεν ήταν μόνο ότι οι δυο πρώτες αλλαγές του, Σανγκάλ και Μπαγκενκά, είχαν συμμετοχή στο νικητήριο γκολ του Σανγκάλ. Ήταν και ότι δεν… άφησε την ομάδα να την πάρει από κάτω, όταν έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς. Για να κάτσει η μπίλια στο μπλε με τη λήξη της δραματικής αναμέτρησης, συνέτεινε και ο παράγοντας τύχη. Ειδικά στις δυο ευκαιρίες του Κάσας (η μια ήταν εξ επαφής κεφαλιά στο δοκάρι) στο 62ο λεπτό.

Λαχτάρησαν οι πάντες στον Απόλλωνα και στη φάση του 93’, όταν ο Σάντος προσπέρασε τον… κουρασμένο Νταρίκουα και βγαίνοντας φάτσα με τον Λέουβενμπερχ, έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Όποιος ισχυριστεί ότι ο Ματσίν έχει μεταμορφώσει αγωνιστικά (σε όλα τα επίπεδα) τον Απόλλωνα, είναι υπερβολικός. Εκείνο που έχει πετύχει ο Ισπανός κόουτς, είναι να βάλει μια τάξη στον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα. Τούτο γράψαμε και πριν τρεις εβδομάδες, όταν οι κυανόλευκοι έσπαζαν την έδρα της ΑΕΚ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Το σημαντικό βεβαίως είναι, ότι, με την συμμετοχή στους "4" του κυπέλλου, κράτησε την ομάδα ζωντανή στην υπόθεση διάκριση και έξοδο στην Ευρώπη. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ