Τον γνωρίζουμε όλοι. Τον μάθαμε μέσα σε ένα βράδυ. Ο Λιούις Κούμας συστήθηκε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Και μένει να δούμε τι επιλογή θα κάνει, ανάμεσα σε Αγγλία, Ουαλία και Κύπρο!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι μόλις 18 ετών. Προφανώς και πριν από μία εβδομάδα, θα γνωρίζαμε ελάχιστα πράγματα για αυτόν. Δεν τον είχαμε δει άλλωστε, ποτέ να αγωνίζεται. Έπαιζε με τους «νέους» της Λίβερπουλ, διέπρεπε μαζί τους, αλλά η ιστορία, αναφορικά με την ανδρική ομάδα, τελείωνε εκεί.

Πλέον, ο Λιούις Κούμας, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο «Νησί». Ο λόγος; Διότι ξεκίνησε βασικός απέναντι στην Σαουθάμπτον, ήταν εξαιρετικός και σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, κάνοντας το 1-0.

Αυτός άνοιξε το σκορ και μάλιστα, με μία «κλασσική» του κίνηση. Πήρε την μπάλα, συνέκλινε και ολοκλήρωσε την φάση με σουτ εκτός περιοχής, επιλέγοντας την αντίθετη γωνία από αυτή που κινείται ο τερματοφύλακας.

Κάπως έτσι, ο Κούμας έγινε ο τέταρτος νεότερος που σκοράρει στο ντεμπούτο του με τους «κόκκινους», αλλά και ο δεύτερος ηλικιακά πιο μικρός, που το κάνει στο FA Cup με τη Λίβερπουλ.

Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς, όμως κάποια στιγμή θα κληθεί να επιλέξει την χώρα που θα θελήσει να εκπροσωπήσει. Θα είναι η Αγγλία, στην οποία γεννήθηκε; Θα είναι η Ουαλία, από την οποία προέρχεται ο πατέρας του και με την οποία έχει αγωνιστεί στις «μικρές» εθνικές ομάδες, σε πέντε συνολικά περιπτώσεις;

Ή μήπως θα είναι η Κύπρος; Γιατί ο παππούς του Λιούις Κούμας είναι Έλληνοκύπριος. Συνεπώς, προφανώς είναι ρεαλιστικό και αυτό το σενάριο. Μένει να δούμε τι θα επιλέξει ο 18άχρονος…

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο-ThemaSports
09/05 @ 21:28

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο

«Έδεσε» τον Ζορζίνιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 η Άρσεναλ!

Μεγάλο πλήγμα για την Ρεάλ ενόψει τελικού!-ThemaSports
09/05 @ 21:10

Μεγάλο πλήγμα για την Ρεάλ ενόψει τελικού!

Ο Ορελιέν Τσουαμενί επιβάρυνε το πρόβλημα τραυματισμού του στον επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό του Champions League.

«Σκάει» 100 εκατομμύρια για το παιδί - θαύμα!-ThemaSports
09/05 @ 20:52

«Σκάει» 100 εκατομμύρια για το παιδί - θαύμα!

Σύμφωνα με την Record, η Μπενφίκα είναι ενήμερη για την πρόθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δώσει αυτό το καλοκαίρι 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Ζοάο Νέβες!

Θα ραγίσουν καρδιές στις 28 Μαΐου: Μεγάλη εκδήλωση της Λίβερπουλ για το αντίο στον Γιούργκεν Κλοπ!-ThemaSports
09/05 @ 19:14

Θα ραγίσουν καρδιές στις 28 Μαΐου: Μεγάλη εκδήλωση της Λίβερπουλ για το αντίο στον Γιούργκεν Κλοπ!

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Γιούργκεν Κλοπ στις 28 Μαΐου, σε μια ξεχωριστή και γεμάτη συγκίνηση εκδήλωση που ετοιμάζουν οι «reds»!

Ο Ρονάλντο προσφέρει εργασία: Το απίστευτο ποσό που δίνει σε όσους εργαστούν στο ξενοδοχείο του-ThemaSports
09/05 @ 18:04

Ο Ρονάλντο προσφέρει εργασία: Το απίστευτο ποσό που δίνει σε όσους εργαστούν στο ξενοδοχείο του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέρει εργασία στο ξενοδοχείο του στη Μαδρίτη. Το συμβόλαιο αορίστου χρόνου, ο μισθός και η ασφάλιση των εργαζομένων.

ΗΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μετά τον τίτλο πήρε και το πρώτο ατομικό του βραβείο! - «Αυτό έκανε τη διαφορά φέτος...»-ThemaSports
09/05 @ 17:18

ΗΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μετά τον τίτλο πήρε και το πρώτο ατομικό του βραβείο! - «Αυτό έκανε τη διαφορά φέτος...»

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματς με την Στεάουα ήρθε και το πρώτο ατομικό βραβείο για τον Κύπριο προπονητή, Ηλία Χαραλάμπους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ