Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την πορεία και το μέλλον της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τι είπε:

Για το διοικητικό: «Έχει ολοκληρωθεί το κομμάτι με τους στόχους που είχαμε μπροστά μας. Σίγουρα είναι αποτυχημένη η χρονιά καθώς δεν πετύχαμε τους στόχους μας, όμως την ίδια ώρα είχαμε πει πως ήταν μια δύσκολη χρονιά, μια μεταβατική περίοδος που η ομάδα θα μείωνε τα χρέη, ώστε να μπορέσει η νέα διοίκηση που θα προκύψει το καλοκαίρι να βρει την ομάδα με υγιείς συνθήκες. Είμαστε πολύ καλά σε αυτό τον στόχο. Τον Μάη λήγει η θητεία του διοικητικού συμβουλίου, και τις επόμενες μέρες θα καθοριστεί εκλογική συνέλευση με τη λήξη της θητείας του παρών διοικητικού συμβουλίου, και η επόμενη μέρα είναι στα χέρια των μελών του σωματείου. Αυτή είναι η επόμενη μέρα. Το Δ.Σ. έχει ακόμη έργο να ολοκληρώσει σε σχέση με το οικονομικό κομμάτι».

Για το αν υπάρχει πρόθεση απ’ τον πρόεδρο να συνεχίσει: «Θα πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος, όπως και τα μέλη του Δ.Σ. Ακόμη όμως και να θέλει να συνεχίσει θα πρέπει να πάρει το ψήφο εμπιστοσύνης των μελών του σωματείο. Η διαδικασία της εκλογικής συνέλευσης δεν αλλάζει».

Για το αν υπάρχει πρόθεση από άλλους να αναλάβουν: «Είναι νωρίς να δούμε ποιοι θα είναι οι ενδιαφερόμενοι καθώς υπάρχει χρόνος ακόμη. Δεν έχει καθοριστεί ακόμη η εκλογική συνέλευση. Είναι νωρίς ακόμη».

Για τα οικονομικά: «Για τον όποιο ενδιαφερόμενο θέλει να αναλάβει, είτε επενδυτής, είτε πρόεδρος του σωματείου, είτε οτιδήποτε άλλο τα οικονομικά δεδομένα είναι ιδανικά. Ήταν δύσκολο να πετύχουμε τους στόχους μας στο αγωνιστικό, όμως στην διαχείριση του οικονομικού έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά».

Για τον προπονητή και αν θα παραμείνει: «Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Δ.Σ και ύστερα».

Για τον Ντε Λούκας: «Δεν θέλαμε να βιαστούμε και να κάνουμε τοποθέτηση μετά το παιχνίδι. Ο παίκτης τοποθετήθηκε χθες. Είχε καταδικαστεί για μια ενέργεια που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Έκανε την απολογία και τον περιμένει τιμωρία, όμως είπε την δική του εκδοχή και άποψη. Προχώρησε στην καταγγελία. Το απόγευμα της Παρασκευής πήγε στην αστυνομία. Πάντως απ’ τη στιγμή που τα θέματα είναι νομικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Το ξεκαθαρίζουμε απ’ τη δική μας πλευράς πως η ενέργεια του παίκτη μας ήταν καταδικαστέα και θα τιμωρηθεί απ’ την ομάδα μας. Είμαστε στο 2024 και είναι απαράδεκτα περιστατικά βίας, ρατσισμού και πρόκλησης πανηγυρισμών από τους παίκτες».

Αν υπάρχει περίπτωση διακοπής συμβολαίου: «Υπάρχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, όμως είναι νομικό το θέμα και δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε»

Για τα συμβόλαια που λήγουν: «Το καλοκαίρι έγιναν συζητήσεις και αναπροσαρμογές συμβολαίων με όλους τους ποδοσφαιριστές. Με κάποιους παίκτες μπήκε ο όρος για αυτόματη ανανέωση με συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Όμως η συζήτηση είναι για το νέο Δ.Σ. ενώ θέλω να πω πως κανένα συμβόλαιο δεν θα είναι μεγάλο αγκάθι».

Για το αγωνιστικό: «Θα πάρουν χρόνο παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ θα υπάρχουν και νεαροί».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό-ThemaSports
15/04 @ 16:27

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χριστόφορος Φραντζής επισκέφθηκε το Κέντρο Παρέμβασης Ενηλίκων Λεμεσού προσφέροντας χαρά σε άτομα με Αυτισμό.

Το εξωφρενικό... 1/21 τρίποντα της ΑΕΛ που της στέρησε τον τίτλο!-ThemaSports
15/04 @ 08:27

Το εξωφρενικό... 1/21 τρίποντα της ΑΕΛ που της στέρησε τον τίτλο!

Η Payabl. EKA ΑΕΛ ηττήθηκε με 72-67 από την Πρίστινα στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας που έγινε χθες βράδυ στο κατάμεστο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» και έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να επιστρέψει στους τίτλους μετά από πολλά χρόνια «ανομβρίας».

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ!  -ThemaSports
14/04 @ 23:10

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ!

Πάλεψε, τα έδωσε όλα, όμως η Payabl. EKA ΑΕΛ ηττήθηκε με 72-67 από την Πρίστινα στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας, που έγινε στο κατάμεστο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης»

ΑΕΛ: «Η παρουσία μας στον αγώνα δεν αποτελεί μόνον μια αθλητική προσπάθεια»-ThemaSports
14/04 @ 17:04

ΑΕΛ: «Η παρουσία μας στον αγώνα δεν αποτελεί μόνον μια αθλητική προσπάθεια»

Η ΑΕΛ ενημερώνει για την συμμετοχή ποδοσφαιριστών και μέλη του προσωπικού της ομάδας στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού. Οι Κύπρος Νεοφύτου και Λουίτζι Ντε Λούκας, συνόδευσαν άτομα σε τροχοκάθησμα από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης ΥΠΑΡΧΩ.

Κόντρα στην Πρίστινα για το ΤΡΟΠΑΙΟ της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ στο ΚΑΥΤΟ «Σολομωνίδης»!-ThemaSports
14/04 @ 09:44

Κόντρα στην Πρίστινα για το ΤΡΟΠΑΙΟ της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ στο ΚΑΥΤΟ «Σολομωνίδης»!

Ιστορία γράφει η Payabl. EKA ΑΕΛ στην επιστροφή της στην Ευρώπη, συμμετέχοντας στη Βαλκανική Λίγκα, με την ομάδα της Λεμεσού να διεκδικεί το βράδυ της Κυριακής (14/04) τον τίτλο απέναντι στην Πρίστινα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ