Ανδρέας Σταύρου

Η ΑΕΚ του Ραν Μπεν Σιμόν είναι σταθερή, ποιοτική, ξέρει τι θέλει και μπορεί για τον τίτλο

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Η χθεσινή νίκη επί της Πάφου ήταν ακόμα μία απόδειξη της αγωνιστικής αναγέννησης που περνάει η ΑΕΚ από την ημέρα  που ήρθε ο Ραν Μπεν Σιμόν στην ομάδα. Ο Ισραηλινός τεχνικός πήρε μία ομάδα γεμάτη αστάθειες και παίκτες πολύ μακριά από την καλή τους απόδοση και κατάφερε μέσα σε τρεις μήνες να κάνει αυτή την ομάδα πρωταγωνίστρια, αξιόμαχη και άξια διεκδικήτρια του τίτλου.

Αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον Απόλλωνα αλλά και την απρόσμενη ισοπαλία με τον Οθέλλο σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ έπρεπε να βάλει τρία γκολ τουλάχιστον, στα υπόλοιπα ματς η ομάδα της Λάρνακας έχει απίστευτη συγκομιδή βαθμών η οποία είναι η καλύτερη τους τελευταίους τρεις μήνες από κάθε άλλη ομάδα.

Στο ψεσινό ντέρμπι μετά και την νίκη κόντρα στην Πάφο η ΑΕΚ μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς εκμεταλλευόμενη τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο αλλά από αυτήν εξαρτάται αν θα καταφέρει να συνεχίσει την σταθερή πορεία της και να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα της δοθούν όταν οι πιο πάνω θα έχουν άλλες απώλειες.

Στην ΑΕΚ έκαναν λόγο πολλές φορές ότι βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι τα επόμενα δύο σε κύπελλο με Απόλλωνα και πρωτάθλημα με Άρη θα είναι κομβικά στην σεζόν. Πρώτα στο κύπελλο γιατί αν περάσει θα πάρει ψυχολογία και αυτό θα βοηθήσει στον επόμενο αγώνα με τον Άρη όπου με ενδεχόμενη νίκη θα φτάσει πιθανόν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ του Ραν Μπεν Σιμόν έχει ότι χρειάζεται για να διεκδικήσει και να στεφθεί επιτέλους πρωταθλήτρια.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ