Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για τη μεγάλη νίκη: «Πάρα πολύ σπουδαία επιτυχία. Ήταν το καλύτερο ποδαρικό από τη στιγμή που συνδυάστηκε και με απώλειες των δυο ομάδων που προπορεύονται. Κερδίσαμε μια ομάδα που είναι ισχυρή στην έδρα της. Είχαμε την ουσία και την αποτελεσματικότητα να πάρουμε το τρίποντο. Διατηρήσαμε την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε και σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για το παιχνίδι και την πίεση που άσκησε η Πάφος: «Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Είχε και η Πάφος αρκετές φάσεις. Ήταν σημαντικό το χρονικό σημείο που σκοράραμε. Στην επανάληψη μπήκαμε καλύτερα και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ. Είναι αλήθεια όμως πως στα τελευταία λεπτά πιεστήκαμε από τον αντίπαλο. Θα μπορούσε να ισοφαρίσει η Πάφος. Ευτυχώς το γκολ στα τελευταία λεπτά ήταν σε θέση οφσάιντ».

Για το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και το Κύπελλο: «Παίζουμε Απόλλωνα την Πέμπτη, Άρη εντός και Ομόνοια, Ανόρθωση εκτός. Δείξαμε ότι είμαστε ανθεκτική ομάδα. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όλα κρίνονται στην αποτελεσματικότητά, ακόμη και το ποιος θα έχει και την τύχη με το μέρος του. Είμαστε μέσα σε όλα. Επικεντρωνόμαστε στον θεσμό του Κυπέλλου».

Για τα πλέι-οφ: «Κάθε χρόνο μπαίνουμε στα πλέι-οφ και λέμε την ίδια κουβέντα. Πως μας περιμένει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα κριθεί στο τέλος. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες. Κάθε αγωνιστική είναι κρίσιμη και κάθε παιχνίδι είναι τελικός».

Για τον Απόλλωνα και το ματς της Πέμπτης: «Παίζουμε μια ομάδα που παίζει όλη τη σεζόν σε ένα 90λεπτο. Εμείς θα πάμε εμπιστευόμενοι τις δυνάμεις μας. Θα πάμε να παίξουμε σε μια καυτή ατμόσφαιρα και θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε το εισιτήριο για τα ημιτελικά».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφει ο Τόνγκια από τιμωρία. Ο Σάντσεζ με εντολή του γιατρού δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ