«Αδύνατο να κάνουμε εκτίμηση για τη ζωή του Έλις», λένε στη Μπορντό!

«Αδύνατο να κάνουμε εκτίμηση για τη ζωή του Έλις», λένε στη Μπορντό!

«Είναι ακόμη πολύ νωρίς έχουμε κάποια εκτίμηση για τη ζωή του Έλις», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Μπορντό σχετικά με την κατάσταση υγείας του ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα.

Ο Άλμπερτ Έλις τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στον αγώνα με τη Γκιγκάμπ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τέθηκε σε τεχνητό κώμα.
«Για κάποιες μέρες δεν θα μπορούμε να δώσουμε στη δημοσιότητα νέα για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειάς του», προσέθεσαν στην ανακοίνωση οι «Γιρονδίνοι».

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Προσοχή: Ανάκληση 52 οχημάτων στην Κύπρο λόγω αερόσακων TAKATA – Δείτε ποιες μάρκες επηρεάζονται

Προσοχή: Ανάκληση 52 οχημάτων στην Κύπρο λόγω αερόσακων TAKATA – Δείτε ποιες μάρκες επηρεάζονται

Σε ανάκληση 52 οχημάτων διαφόρων κατασκευαστών προχώρησε το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, λόγω ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, με σύσταση προς τους ιδιοκτήτες να μη χρησιμοποιούν τα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα μέχρι την αντικατάσταση του εξαρτήματος.