Μεγάλη νίκη 1-0 στο ντέρμπι με τη Ριέκα, χάρη σε μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 95', πήρε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, βάζοντας φωτιά στην κορυφή του κροατικού πρωταθλήματος!
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Φωτιά» στη μάχη για τον τίτλο του κροατικού πρωταθλήματος έβαλε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Conference League, Ντινάμο Ζάγκρεμπ!
Η ομάδα του Τζακίροβιτς πανηγύρισε σημαντικότατη νίκη με 1-0 στο εντός έδρας ντέρμπι της με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ριέκα, χάρη σε ένα πέναλτι που πήρε στις καθυστερήσεις (90’+5’) και μετέτρεψε σε γκολ ο Μπρόντιτς!
Έτσι, η Ντινάμο μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο, έχοντας μάλιστα δώσει και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η δεύτερη Χάιντουκ, έχει έναν βαθμό λιγότερο από τη Ριέκα και δύο περισσότερους από την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.
Η Ντινάμο ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά η Ριέκα ήταν εκείνη που σκόραρε πρώτη στο 48’, με τον Μάριτς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ.
Στη συνέχεια, η ομάδα του Ζάγκρεμπ δημιούργησε φάσεις, παίρνοντας την σπουδαία για εκείνη νίκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μπρόντιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι!
Να θυμίσουμε ότι η πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 7/3 στην κροατική πρωτεύουσα, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (14/3) στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: sport-fm.gr
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 19:11
Η Λίβερπουλ έφτασε σε συμφωνία με την Μπόρνμουθ για την απόκτηση του αριστερού μπακ, Μίλος Κέρκεζ, γεγονός που ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Κώστα Τσιμίκα.
02/06 @ 17:09
Η Λεβερκούζεν απάντησε αρνητικά και στη δεύτερη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Φλοριάν Βιρτζ με τις απαιτήσεις πλέον να φτάνουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ.
02/06 @ 13:54
Για ενδιαφέρον του Τζέιμς ΜακΑτί να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι και να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνουν λόγο αγγλικά Μέσα! Και όλο αυτό, προκύπτει από την απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα να μην τον «δηλώσει» στην αποστολή, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!
02/06 @ 13:41
Ποδοσφαιριστής της Σαράγιεβο και με τη βούλα είναι από σήμερα (02/06) ο Ραφαήλ Μάμας.
02/06 @ 13:27
Η παραμονή του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο της Τότεναμ θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος των «Σπιρουνιών», Ντάνιελ Λέβι, αναζητά ήδη αντικαταστάτη.
02/06 @ 12:45
Έτσι κατάφερε η Αλ Νασρ να αλλάξει γνώμη στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πρότζεκτ των Σαουδαράβων αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
BEST OF THEMASPORTS