Themasports teamΌσα δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Άρη, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ήταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε ομάδα με τρομερή ένταση. Ήταν σημαντικό ότι τα παιδιά πίστεψαν ότι μπορούμε. Δούλεψαν σκληρά, τους είπα ότι, αν κάνουν κατάθεση ψυχής, θα είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να μας λυγίσει.
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα, οπότε το κεγάλι χαμηλά, απόλυτη συγκέντρωση, έχουμε την Τετάρτη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κυνηγάμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Το πρώτο που ήθελα να αλλάξω ήταν η ψυχολογία των παικτών και στον αγωνιστικό χώρο να έχουμε πειθαρχία. Νομίζω ότι το πράξαμε απόψε».
Στην διάσκεψη τύπου:
«Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και το πιστέψανε.. Αυτό τους είπα από την πρώτη μέρα ότι πρέπει να πιστέψουνε. Ότιδηποτε και να λέω, η διοίκηση, ο πρόεδρος, ο προπονητής... αν οι ίδιοι δεν πιστεύουν θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχουν κάποια πράγματα.
Ξέρουμε ότι ο Άρης παίζει σε κάθε με παιχνίδι σε τρομερή ένταση άρα ήταν σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν στο γήπεδο. Ο Άρης παίζει ανοικτά, παίζει πιεστικά και αυτό έχει το ρίσκο.
Να δουλέψουμε όλοι, να υποστηρίξει ο ένας τον άλλο. Λάθη θα γίνουν γιατί έχει να κάνει με ανθρώπους. Τους είπα μετά το παιχνίδι ότι θα χαμογελάσουν με το αποτέλεσμα. Τα παιδιά το αποτέλεσμα που πήραν δικαιώνει την προσπάθεια τους. Στ' αποδυτήρια τους είπα ότι δεν κάναμε τίποτα, έχουμε πολύ δουλειά ακόμη.
Με όλο το σεβασμό στον Άρη, είμαστε η Ομόνοια. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, χαμηλά το κεφάλι. Αν συνεχίσουμε με αυτό το πνεύμα και την πίστη η συνέχεια θα είναι πολύ καλή για τα παιδια. Μια ομάδα για να έχει στόχους χρειάζεται σταθερότητα, κι εμείς πρέπει να την αποκτήσουμε στο παιχνίδι μας»
Ο Στέφανο Σένσι δηλώνει ικανοποιημένος στην Ανόρθωση και αφοσιωμένος στους στόχους της. Ο πολυτιμότερος παίχτης της Κυρίας, μέχρι στιγμής στην σεζόν, δεν αναμέναμε ότι θα έβγαινε στην τηλεόραση (την Κυριακή μετά τον αγώνα με την ΕΝΠ) και θα γνωστοποιούσε δημόσια τις προθέσεις του για το μέλλον...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/11 @ 09:16
Περίπου 300 με 400 οπαδούς θα φέρει στην Κύπρο η Ντιναμό Κιέβου.
25/11 @ 23:00
H Oμόνοια έχει στο μυαλό της το παιχνίδι τηςΠέμπτης (27/11, 19:45) απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, για την 5η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ.
25/11 @ 15:05
Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από τη βραδιά στο Rebuke Lounge, την περασμένη Πέμπτη, όπου ήταν αφιερωμένη στους Κούσουλο- Φαμπιάνο που συμπλήρωσαν 200 συμμετοχές και Σεμέδο - Κουλιμπαλί που έφτασαν τις 100 συμμετοχές.
25/11 @ 13:35
Η ενημέρωση για την νέα κίνηση του ΟΜΟΝΟΙΑ Foundation.
25/11 @ 08:57
Τα 48α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Νούνο Ασίς και η Ομόνοια δεν τον ξέχασε.
24/11 @ 20:15
Η διαιτησία στο ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΜΟΝΟΙΑ. Η αποβολή και άλλες διαιτητικές αποφάσεις από τον πρώην διεθνή διαιτητή και παρατηρητή ΟΥΕΦΑ, Ανδρέα Γεωργίου, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή TOTAL GREEN.
BEST OF THEMASPORTS