Όσα δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Άρη, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ήταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε ομάδα με τρομερή ένταση. Ήταν σημαντικό ότι τα παιδιά πίστεψαν ότι μπορούμε. Δούλεψαν σκληρά, τους είπα ότι, αν κάνουν κατάθεση ψυχής, θα είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να μας λυγίσει.
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα, οπότε το κεγάλι χαμηλά, απόλυτη συγκέντρωση, έχουμε την Τετάρτη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κυνηγάμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Το πρώτο που ήθελα να αλλάξω ήταν η ψυχολογία των παικτών και στον αγωνιστικό χώρο να έχουμε πειθαρχία. Νομίζω ότι το πράξαμε απόψε».
Στην διάσκεψη τύπου:
«Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και το πιστέψανε.. Αυτό τους είπα από την πρώτη μέρα ότι πρέπει να πιστέψουνε. Ότιδηποτε και να λέω, η διοίκηση, ο πρόεδρος, ο προπονητής... αν οι ίδιοι δεν πιστεύουν θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχουν κάποια πράγματα.
Ξέρουμε ότι ο Άρης παίζει σε κάθε με παιχνίδι σε τρομερή ένταση άρα ήταν σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν στο γήπεδο. Ο Άρης παίζει ανοικτά, παίζει πιεστικά και αυτό έχει το ρίσκο.
Να δουλέψουμε όλοι, να υποστηρίξει ο ένας τον άλλο. Λάθη θα γίνουν γιατί έχει να κάνει με ανθρώπους. Τους είπα μετά το παιχνίδι ότι θα χαμογελάσουν με το αποτέλεσμα. Τα παιδιά το αποτέλεσμα που πήραν δικαιώνει την προσπάθεια τους. Στ' αποδυτήρια τους είπα ότι δεν κάναμε τίποτα, έχουμε πολύ δουλειά ακόμη.
Με όλο το σεβασμό στον Άρη, είμαστε η Ομόνοια. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, χαμηλά το κεφάλι. Αν συνεχίσουμε με αυτό το πνεύμα και την πίστη η συνέχεια θα είναι πολύ καλή για τα παιδια. Μια ομάδα για να έχει στόχους χρειάζεται σταθερότητα, κι εμείς πρέπει να την αποκτήσουμε στο παιχνίδι μας»
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 13:05
Το κανάλι της Ομόνοιας ακολούθησε το ταξίδι της ομάδας Κοριτσιών Κ18 στην Αθήνα, για φιλικούς αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
30/05 @ 15:45
Η Ομόνοια παρουσιάζει με βίντεο τα γκολ που έβαλε στα τελευταία λεπτά
30/05 @ 12:45
Δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια ο Σαϊντού Αλιούμ.
30/05 @ 09:40
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, γιορτάζει σήμερα (30/05) τα γενέθλια του και η ομάδα της Λευκωσίας του ευχήθηκε στα social media.
30/05 @ 09:28
Καλά νέα για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Φίλιπ Ελάντερ.
BEST OF THEMASPORTS