Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στους «16» του Europa Conference League. Τι ώρα κληρώνει την Παρασκευή (23/02) για τις δύο ελληνικές ομάδες και οι ημερομηνίες των αγώνων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

O Oλυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Φερεντσβάρος και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του Europa Conference League.

Εκεί, φυσικά, περιμένει ήδη ο ΠΑΟΚ, οπότε η Ελλάδα θα έχει δύο ομάδες στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA!

«Ερυθρόλευκοι» και «ασπρόμαυροι», λοιπόν, θα είναι στην κλήρωση της Νιόν, που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (23/02), στις 2 το μεσημέρι.

Οι Πειραιώτες, μαζί με τις υπόλοιπες επτά ομάδες, που προκρίθηκαν από τα playoffs του Conference, θα τοποθετηθούν στο γκρουπ των ανίσχυρων. Αντίθετα, ο «δικέφαλος του Βορρά» και οι άλλοι οκτώ νικητές ομίλων, θα μπουν στο γκρουπ των ισχυρών.

Να σημειωθεί πως στη φάση των «16» δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους ομάδες από την ίδια χώρα και ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ. Οι «εμφύλιοι» επιτρέπονται από τα προημιτελικά και μετά.

Επομένως ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με ένα ισχυρό πλην ΠΑΟΚ και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με έναν ανίσχυρο πλην της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Τα γκρουπ δυναμικότητας

Ισχυροί: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε.

Ανίσχυροι: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ Γκρατς, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε, Ολυμπιακός.

Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιχνίδια των «16», αυτά θα γίνουν 7 και 14 Μαρτίου. Δεδομένα ο Ολυμπιακός ως ανίσχυρος θα δώσει το πρώτο ματς στην έδρα του και τη ρεβάνς στην έδρα του αντιπάλου του, ενώ το αντίστροφο ισχύει για τον ΠΑΟΚ, δηλαδή ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας και ο δεύτερος στην Τούμπα.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΟΥΜΑΡΑ τα περί οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού που αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό του Conference! Δείτε τι ισχύει...-ThemaSports
18/05 @ 15:10

ΦΟΥΜΑΡΑ τα περί οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού που αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό του Conference! Δείτε τι ισχύει...

Ιταλικό δημοσίευμα ανέφερε πως η ξαφνική άνοδος στις πωλήσεις των εισιτηρίων της Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference συνέβη επειδή οπαδοί της ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έκλειναν θέση στην OPAP Arena!

Πανό των οπαδών της Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για κόλαση»-ThemaSports
18/05 @ 13:48

Πανό των οπαδών της Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για κόλαση»

Οπαδοί της Φιορεντίνα έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει του τελικού του Conference League με τον Ολυμπιακό στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena.

Προπονητής Φιορεντίνα: «Πρώτα η συγκέντρωση μας είναι στην Κάλιαρι, μετά στον Ολυμπιακό»-ThemaSports
18/05 @ 11:23

Προπονητής Φιορεντίνα: «Πρώτα η συγκέντρωση μας είναι στην Κάλιαρι, μετά στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, τόνισε πως η ομάδα του συγκεντρώνεται πρώτα στις υποχρεώσεις της στη Serie A και έπειτα στον τελικό του Conference League.

Ολυμπιακός: Έχει το προβάδισμα για Ελ Κααμπί - Οι σειρήνες από Αραβία και όχι μόνο-ThemaSports
18/05 @ 10:11

Ολυμπιακός: Έχει το προβάδισμα για Ελ Κααμπί - Οι σειρήνες από Αραβία και όχι μόνο

Ο Ολυμπιακός κρατά το κλειδί για την παραμονή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον ευρωπαϊκό τελικό με τη Φιορεντίνα.

Ολυμπιακός: Η πωρωτική ομιλία του Μαρινάκη και η αγκαλιά με τον Φορτούνη μετά την πρόκριση στον τελικό του Conference! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 20:26

Ολυμπιακός: Η πωρωτική ομιλία του Μαρινάκη και η αγκαλιά με τον Φορτούνη μετά την πρόκριση στον τελικό του Conference! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία εβδομάδα μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (2-0) και την πρόκριση στον τελικό του Conference League, ο Ολυμπιακός δημοσίευσε την παρακάμερα του αγώνα.

Παραμύθια τα περί 3000 οπαδών της Φιορεντίνα στην OPAP Arena: Έφυγαν ήδη 4500 για τον τελικό με τον Ολυμπιακό...-ThemaSports
16/05 @ 18:47

Παραμύθια τα περί 3000 οπαδών της Φιορεντίνα στην OPAP Arena: Έφυγαν ήδη 4500 για τον τελικό με τον Ολυμπιακό...

Οι Βιόλα διέθεσαν ήδη 4.500 εισιτήρια για τον τελικό του Conference κόντρα στον Ολυμπιακό και από την Παρασκευή (17/5) αναμένεται να ξεκινήσει η πώληση των υπολοίπων που έχουν στην κατοχή τους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ