«ΜΥΘΟΣ» Ομπαμεγιάνγκ, έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Γιουρόπα Λιγκ!

«ΜΥΘΟΣ» Ομπαμεγιάνγκ, έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Γιουρόπα Λιγκ!

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έγραψε ιστορία, αφού βρήκε δίχτυα κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και έγινε πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του Europa League!

Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ της σύγχρονης εποχής και το αποδεικνύει καθημερινά!

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρήκε δίχτυα για τη Μαρσέιγ κόντρα στη Σαχτάρ και έγραψε ιστορία, αφού με αυτό το τέρμα έγινε πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Europa League!

Συγκεκριμένα, ο Γκαμπονέζος φορ έφτασε τα 31 γκολ σε 56 αγώνες της διοργάνωσης και ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή με τον Χένρικ Λάρσον, ξεπερνώντας τον Ρανταμέλ Φαλκάο και τον Κλάας-Γιαν Χούντελαρ που είχαν 30.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Προκαλεί Φαίδωνα ο Βέργας και επικαλείται Annie: «Σιωπούσα και σε ανεχόμουν... Απέδειξε ότι είσαι καθαρός»

Προκαλεί Φαίδωνα ο Βέργας και επικαλείται Annie: «Σιωπούσα και σε ανεχόμουν... Απέδειξε ότι είσαι καθαρός»

Σε πρόκληση κατά του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος προέβη μέσω ανάρτησης ο πρώην δήμαρχος της πόλης Σάββας Βέργας.

BEST OF THEMASPORTS