Πλατιά χαμόγελα, συγκίνηση και χειροκρότημα περιελάμβανε η ετήσια τελετή βράβευσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης, για τις επιτυχίες αθλητών και ομάδων για τη σεζόν 2022 – 2023.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία και σ’ αυτήν έδωσαν το παρών τους ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης, εκπρόσωποι του ΚΟΑ και της ΚΟΕ.

Στην κολύμβηση, Παναγιώτης Πανάρετος και Κάλια Αντωνίου, στην υδατοσφαίριση ο Σόλων Νικολάου, στην κολύμβηση ανοικτής θάλασσας ο Ροδόλφος Ροδόλφου και η Άντρεα Ολίβια Πρωτόπαπα, είναι οι αθλητές που αναδείχθηκαν κορυφαίοι στο άθλημα τους.

Στα ομαδικά κορυφαίες ομάδες είναι του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού στην κολύμβηση, του ΑΠΟΕΛ στην υδατοσφαίριση και του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου στην κολύμβηση ανοικτής θάλασσας.

Το Αριστείο της ΚΟΕΚ, δόθηκε στον απελθόντα πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος παραλαμβάνοντας το είπε: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Ομοσπονδία Κολύμβησης για την πολύ μεγάλη τιμή. Δεν είμαι βέβαιος ότι το αξίζω, αλλά το παίρνω με μεγάλη ευχαρίστηση εκ μέρους όλου του ΚΟΑ. Κατά την θητεία μας, αντιμετωπίσαμε μία πολύ δύσκολη πενταετία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Με την ΚΟΕΚ δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα και την αντιμετωπίζαμε σαν ισότιμο εταίρο. Χαίρομαι που το ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ήταν ένα από τα προγράμματα που ο ΚΟΑ έδωσε ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα».

Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν στον κολυμβητή Ανδρέα Γαβριήλ για την κατάκτηση δύο χάλκινων μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών, καθώς επίσης και στις αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης Χρυστάλλα Φωκαίδου και Έμιλυ Ιακωβίδου και στην προπονήτρια τους Γιάννα Πένεβα, για την συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων καλλιτεχνικής κολύμβησης που αποτελεί και την ιστορικά πρώτη συμμετοχή της Κύπρου σε αγώνες καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Χρυσοστόμου στην ομιλία του, ανάμεσα σε άλλα είπε: Βρισκόμαστε ήδη σε Ολυμπιακή χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να συγκροτήσουμε πολύ δυνατή ομάδα για το Παρίσι. Η υπόσχεση και η προσπάθεια είναι να δώσουμε στους αθλητές ότι χρειάζονται. Εμπιστευόμαστε τους αθλητές μας και τις επιλογές των Ομοσπονδιών».

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης, στην ομιλία του ανέφερε: «Ο Δήμος Λευκωσίας αποδεικνύοντας έμπρακτα τον σεβασμό του προς το άθλημα της κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, διεκδικούσε για περισσότερο από δέκα χρόνια πόρους, για την αναβάθμιση του Δημοτικού και Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου. Θέλω καταρχάς να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές μας που πρόκειται να βραβευθούν απόψε για τις επιδόσεις τους, το πάθος και την αγάπη τους για το άθλημα της κολύμβησης. Μας κάνετε περήφανους. Κάθε κολυμβητής και κολυμβήτρια εδώ, γνωρίζουν πόση αφοσίωση και κόπο απαιτεί η επίτευξη των στόχων τους στον κόσμο της κολύμβησης. Είναι αυτό το πάθος και η αγάπη σας για το άθλημα που ώθησε το Δήμο Λευκωσίας να διεκδικεί για εσάς ένα ασφαλές και αξιοπρεπές περιβάλλον άθλησης. Σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά, να ονειρεύεστε μεγάλα, να πιστεύετε στον εαυτό σας και να αποτελείτε πρότυπο για την υπόλοιπη νεολαία μας.

Εκ μέρους του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Υπουργού Παιδείας, το μέλος του ΚΟΑ Θεόδωρος Καυκαρίδης είπε: Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι απόψε ανάμεσα σας. Μεταφέρω τα θερμά συγχαρητήρια σε όσους θα βραβευθούν, με τις ευχές για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Είναι πασιφανές ότι η κυπριακή κολύμβηση έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια. Δεν θα ήθελα να αδικήσω κάποιον, αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στις πρόσφατες επιτυχίες της Κάλιας Αντωνίου, με το να βρεθεί δύο φορές σε ημιτελικούς παγκοσμίου πρωταθλήματος, επίτευγμα που πριν από λίγα χρόνια ούτε που φανταζόμασταν ότι μπορεί να συμβεί. Η Κάλια και τα άλλα παιδιά που διακρίνονται και βραβεύονται, θα αποτελούν και συνάμα πηγή έμπνευσης, ώστε να ασχοληθούν με την κολύμβηση και την υδατοσφαίριση. Χαίρομαι που η υδατοσφαίριση κάποια στιγμή ξεκίνησε στην Κύπρο και προοδεύει συνεχώς. Η προσπάθεια του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ είναι να πάει ένα βήμα παραπάνω την στρατηγική με επίκεντρο τον αθλητή».

Αλέξανδρος Χριστοφόρου: «Σημαντικά βήματα μπροστά»

Ο πρόεδρος της ΚΟΕΚ, Αλέξανδρος Χριστοφόρου στην ομιλία του ανέφερε: «Το 2023 ήταν μια ακόμη εξαιρετική χρονιά για την ομοσπονδία μας από πολλές απόψεις. Η άνοδος του αθλημάτων μας συνεχίστηκε με μεγάλες επιτυχίες τόσο στην κολύμβηση όσο και στο πόλο, ενώ με τη μεγάλη βοήθεια κυρίως του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, αλλά και της Ολυμπιακής Επιτροπής και των χορηγών μας ΟΠΑΠ Κύπρου, The Grammar School Nicosia και Πετρολίνα, κάναμε σημαντικά βήματα μπροστά, όπως με την πρόσληψη Ομοσπονδιακών Προπονητών και τη δημιουργία σχεδιασμών για περαιτέρω αλλά και ορθολογιστική ανάπτυξη των αθλημάτων μας, ενώ ταυτόχρονα έχουμε προχωρήσει και θα συνεχίσουμε τον εκσυγχρονισμό της ομοσπονδίας μας σε τεχνολογία, όπως με την αγορά του καλύτερου ίσως λογισμικού που υπάρχει στον κόσμο για την διαχείριση αγώνων κολύμβησης, την υιοθέτηση ολοκληρωμένου κώδικα ηθικής και δεοντολογίας, την ετοιμασία νέου καταστατικού βασιζόμενου στις κατευθυντήριες γραμμές του κώδικα χρηστής διακυβέρνησης του ΚΟΑ, αλλά και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κολύμβησης που θα εγκριθεί σύντομα, και άλλων καινοτομιών. Ταυτόχρονα δραστηριοποιούμαστε στην προσέλκυση και διοργάνωση σημαντικών διεθνών κολυμβητικών διοργανώσεων όπως το Μεσογειακό κύπελλο νέων που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό τον ερχόμενο Ιούνιο με τη συμμετοχή 16 χωρών, ενώ συμμετέχουμε σε όλες τις σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις στο εξωτερικό. Στην υδατοσφαίριση φέτος για πρώτη φορά θα συμμετάσχουμε σε δύο διεθνείς διοργανώσεις, απόδειξη της ανόδου του αθλήματος.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούμε και στον τομέα των υποδομών, που παρόλο που άργησε πολύ, είμαστε χαρούμενοι γιατί υπό την προεδρία του Ανδρέα Μιχαηλίδη στον ΚΟΑ και τη Δημαρχεία στη Λευκωσία του Κωνσταντίνου Γιωρκάτζιη, δύο ανθρώπων με όραμα, με ευαισθησία και μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, και τους οποίους ευχαριστούμε θερμότατα, είδαμε επιτέλους να ανακαινίζεται και να αναβαθμίζεται το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας που ελπίζουμε ότι σύντομα θα παραδοθεί ολόκληρο προς χρήση από τους Ναυτικούς μας ομίλους.

Η βοήθεια του ΚΟΑ προς την ΚΟΕΚ δεν περιορίστηκε μόνο στο κολυμβητήριο Λευκωσίας αφού τα τελευταία χρόνια είχαμε σημαντική αύξηση στην χορηγία μας, αλλά και σημαντικές αναβαθμίσεις και αγορά εξοπλισμού και στα υπόλοιπα κολυμβητήρια μας.

Να μου επιτρέψετε να κάνω ειδική αναφορά σε δύο μεγάλες κυρίες του αθλητισμού που βρίσκονται απόψε μαζί μας, τη Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ τη Δρ Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, με την οποία έχουμε εξαιρετική συνεργασία, και της οποίας η δουλειά στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού αφότου ανέλαβε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας είναι πραγματικά πολύ μεγάλη και σημαντική και έχει συμβάλει στα μέγιστα στην βελτίωση της εικόνας του ΚΟΑ προς τις ομοσπονδίες, αλλά και την Πρώην πρόεδρο του ΚΟΑ τη Δρ Κλέα Παπαέλληνα, της οποίας η πολύπλευρη προσφορά στον αθλητισμό από πολλά πόστα είναι επίσης πολύ μεγάλη.

Φυσικά μεγάλες ευχαριστίες πρέπει να απευθύνουμε και προς το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας που είναι ο μεγάλος αιμοδότης όλων μας, τόσο του ΚΟΑ όσο και της Ολυμπιακής Επιτροπής, και όχι μόνο αφού είναι το Υπουργείο των νέων, που προσφέρει τα πάντα όχι μόνο στον τομέα του αθλητισμού αλλά και στη μόρφωση και τη διαπαιδαγώγηση των νέων μας».

Οι αθλητές και ομάδες που βραβεύθηκαν είναι:

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Κατηγορία ανδρών: Πανάρετος Παναγιώτης (Ν.Ο. Αμμοχώστου), Μαρίνος Λούκας (Ν.Ο. Κερύνειας), Αντωνίου Νικόλας (Ν.Ο. Λεμεσού)
Κατηγορία Γυναικών: Αντωνίου Κάλια (Ν.Ο. Λεμεσού), Erokhina Maria (Ν.Ο. Πάφου), Χατζηλοίζου Άννα
Κατηγορία Νέων: Γρηγορίου Αλέξανδρος (ΑΠΟΕΛ), Κώστα Νικόλας (Ν.Ο. Πάφου), Ροδόλφου Ροδόλφος (Ν.Ο. Κωνσταντίας)
Κατηγορία Νεανίδων: Μανώλη Αγάθη (Ν.Ο. Πάφου), Αγιομαμίτου Χριστίνα (Ν.Ο. Λευκωσίας), Τουμάζου Πολυξένη (Ν.Ο. Λάρνακας)
Κατηγορία Παίδων: Ιακωβίδης Αλέξης (Ν.Ο. Λευκωσίας), Σμιρνόβ Αλεξάνδρ (Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς), Χριστοφή Θεόδωρος Κορνήλιος (Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς)
Κατηγορία Κορασίδων: Μπέκα Μελίνα Κυριακή (Ν.Ο. Λευκωσίας), Κόντο Μαριάννα (Ν.Ο. Λεμεσού), Τζιοβάννη Ιωσηφίνα (Ν.Ο. Λευκωσίας)
Κατηγορία παμπαίδων Α’: Ανδρέου Βίκτωρας (Ν.Ο. Λευκωσίας), Λυτρίδης Φίλιππος (Ν.Ο. Λεμεσού), Ηλιάδης Αλέξιος (ΑΠΟΕΛ)
Κατηγορία παγκορασίδων Α’: Γιάγκου Αθηνά (Ν.Ο. Κερύνειας), Παναγιώτου Ειρήνη (Ν.Ο. Λεμεσού), Πισία Έμιλυ (Ν.Ο. Λευκωσίας)
Κατηγορία παμπαίδων Β’: Βότσης Ανδρέας Νεκτάριος (Ν.Ο. Λευκωσίας), Παπανικόλας Χρίστος (Ν.Ο. Πάφου), Νούρου Στέφανος (Ν.Ο. Κωνσταντίας)
Κατηγορία παγκορασίδων Β’: Κένετυ Μαρία Ελένη (Ν.Ο. Λεμεσού), Ευέλθοντος Ελένη (Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς), Σταύρου Αθηνά (Ν.Ο. Λευκωσίας)
Τιμητικές Διακρίσεις: Ιακωβίδης Φίλιππος (Ν.Ο. Λευκωσίας), Νικολάου Αντόνιο (Ν.Ο. Λεμεσού), Τζιρτζιπής Σταύρος (Ν.Ο. Κερύνειας), Μανώλη Χρήστος (Ν.Ο. Πάφου), Καραμάνου Χρυσούλα (ΑΠΟΕΛ), Πανάρετου Μαρία (Ν.Ο. Αμμοχώστου), Χαλβατζής Γουέητ Βασίλης (Ν.Ο. Πάφου), Βακανά Πόλυς (Ν.Ο. Λεμεσού)

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΟΜΙΛΩΝ
Παγκύπριο Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών: Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας, Ναυτικός Όμιλος Πάφου
Παγκύπριο Πρωτάθλημα νέων/νεανίδων: Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας, Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας
Παγκύπριο Πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων: Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας, Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου
Πενταετής ασπίδα 2021-2025: Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
Κατηγορία ανδρών: Ροδόλφου Ροδόλφος (Ν.Ο. Κωνσταντίας), Εργατούδης Γιάννης (Ν. Ο. Λεμεσού), Κουτσιουπής Παναγιώτης (ΑΠΟΕΛ)
Κατηγορία γυναικών: Πρωτοπαπά Άντρεα Ολίβια (Ν.Ο. Λεμεσού), Λοίζου Άννα (Ν.Ο. Λάρνακας), Παπέττα Στέφανη (Ν.Ο. Αμμοχώστου)
Βραβεύσεις ομίλων: Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου, Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας, Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Κατηγορία Ανδρών
Καλύτερος υδατοσφαιριστής: Νικολάου Σόλων (ΑΠΟΕΛ)
Καλύτερος τερματοφύλακας: Λεμέσιος Ιωάννης – ΑΠΟΕΛ

Κατηγορία U18
Καλύτερος υδατοσφαιριστής: Κουσιάππας Παναγιώτης – Ν.Ο. Λάρνακας
Καλύτερος τερματοφύλακας: Λεμέσιος Ιωάννης – ΑΠΟΕΛ

Κατηγορία U16
Καλύτερος υδατοσφαιριστής: Οικονομίδης Στέφανος – ΑΠΟΕΛ
Καλύτερος τερματοφύλακας: Παπακλεοβούλου Μάριος – Ν.Ο. Αμμοχώστου

Κατηγορία U14
Καλύτερος υδατοσφαιριστής: Χριστοφόρου Χριστόφορος – ΑΠΟΕΛ
Καλύτερος τερματοφύλακας: Σίσαμος Στέφανος – Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΤΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ
Παπασπυρόπουλος Αναστάσιος (τερματοφύλακας) – Ν.Ο. Αμμοχώστου
Μονιούδης Αδαμάντιος (Φουνταριστός) – Ν.Ο. Λεμεσού
Robu Daniel – ΑΠΟΕΛ
Κυριάκου Παναγιώτης – Ν.Ο. Λάρνακας
Νικολάου Σόλων – ΑΠΟΕΛ
Φωτάρας Γαβριήλ – Ν.Ο. Λάρνακας
Κουσιάππας Παναγιώτης – Ν.Ο. Λάρνακας

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΟΜΙΛΩΝ
Παγκύπριο πρωτάθλημα ανδρών: ΑΠΟΕΛ, Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας
Παγκύπριο κύπελλο ανδρών: ΑΠΟΕΛ
Παγκύπριο πρωτάθλημα U18: Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας, ΑΠΟΕΛ, Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού
Παγκύπριο κύπελλο U18: ΑΠΟΕΛ
Παγκύπριο πρωτάθλημα U16: ΑΠΟΕΛ, Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου
Παγκύπριο κύπελλο U16: ΑΠΟΕΛ
Παγκύπριο πρωτάθλημα U14: Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς, ΑΠΟΕΛ, Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού
Παγκύπριο κύπελλο U14: ΑΠΟΕΛ

Από ιστοσελίδα ΚΟΕΚ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Καρολίνα Πελενδρίτου!-ThemaSports
21/04 @ 22:56

Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Καρολίνα Πελενδρίτου!

Κάνοντας μία εξαιρετική κούρσα, αγγίζοντας το ατομικό της ρεκόρ, η Καρολίνα Πελενδρίτου τερμάτισε πρώτη στον τελικό των 50μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Μαδέιρα.

Με γκολ οκτώ δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, ο Παρνασσός έκανε το 3-1 επί της Sabbianco Ανόρθωση-ThemaSports
20/04 @ 20:04

Με γκολ οκτώ δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, ο Παρνασσός έκανε το 3-1 επί της Sabbianco Ανόρθωση

Με τέρμα του Χάιντουκ, οκτώ δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, ο Παρνασσός κέρδισε με 28-27 την Sabbianco Ανόρθωση, στον πρώτο τελικό της σειράς στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας, που έγινε στο στάδιο «Κυριάκος Πίσσης».

Εκδικήθηκε τη Ματαρό και έκλεισε ραντεβού με τη Σαμπαντέλ στον μεγάλο τελικό του Champions League ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
20/04 @ 16:57

Εκδικήθηκε τη Ματαρό και έκλεισε ραντεβού με τη Σαμπαντέλ στον μεγάλο τελικό του Champions League ο Ολυμπιακός!

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε 16-12 της Ματαρό και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τέταρτο Champions League της ιστορίας του, στον μεγάλο τελικό με τη Σαμπαντέλ.

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου-ThemaSports
19/04 @ 12:43

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου

Από τη Μαδέιρα, όπου θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καρολίνας Πελενδρίτου για το 2024. Η Τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης, στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 μέχρι τις 28 Απριλίου, θα αγωνιστεί σε δυο κατηγορίες.

Ξεκινούν οι μάχες για ανάδειξη του πρωταθλητή στο Χάντμπολ-ThemaSports
19/04 @ 11:29

Ξεκινούν οι μάχες για ανάδειξη του πρωταθλητή στο Χάντμπολ

Στη μάχη για κατάκτηση του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας μπαίνουν Παρνασσός και Sabbianco Aνόρθωση, με τη σειρά των παιχνιδιών της τελικής φάσης να αρχίζει το Σάββατο, 20 Απριλίου, στο στάδιο «Κυριάκος Πίσσης», στις 16:30. Η ομάδα του Στροβόλου ξεκινάει με προβάδισμα τη διαδικασία, καθώς προηγείται με 2-1 στις νίκες, με την πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται στα πέντε νικηφόρα αποτελέσματα.

Στην Κύπρο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο 2024 για U20, U18 και U16!-ThemaSports
19/04 @ 10:38

Στην Κύπρο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο 2024 για U20, U18 και U16!

Η απόλυτη εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σάμπο (FIAS) προς την αντίστοιχη Κυπριακή Ομοσπονδία, αποδεικνύεται γι΄ άλλη μια φορά, με την παραχώρηση στη χώρα μας, της ευθύνης διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σάμπο 2024 για Cadets (U16), Youth (U18), Junior (U20) και Combat Σάμπο για Juniors (U20)!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ