Οι πολίστες Γιάννης Φουντούλης και Μάριος Καπότσης, ο κωπηλάτης Στέφανος Ντούσκος και η ιστιοπλόος Σοφία Παπαδοπούλου ορκίστηκαν επίσης
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με πολύ διαφορετική εμφάνιση από εκείνη που τους έχουμε συνηθίσει εμφανίστηκαν πολλοί Ολυμπιονίκες καθώς φόρεσαν στρατιωτικά για την ορκωμοσία αξιωματικών Ολυμπιονικών.
Στην τελετή η οποία έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.
Ανάμεσα στους αθλητές που ορκίστηκαν ήταν ο ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, ο Μίλτος Τεντόγλου του άλματος εις μήκος, η Σοφία Παπαδοπούλου στην ιστιοπλοΐα, ο αρχηγός της εθνικής πόλο Γιάννης Φουντούλης μαζί με τον συμπαίκτη του Μάριο Καπότση και άλλα μέλη της Εθνικής ομάδας, αλλά και ο κωπηλάτης Στέφανος Ντούσκος.
Δείτε εικόνες:
Η Πάφος FC κοντράρεται απόψε (19:00) με τον Απόλλωνα στον «Στέλιος Κυριακίδης» για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ και το ThemaSports.com σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/04 @ 12:58
Στο 30ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΚΟΜΠΑΚ 2025 στη Σεβίλλη της Ισπανίας
ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ
20/04 @ 12:53
Έγραψε ιστορία η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό κόντρα στην Ουγγαρία, επικρατώντας 13-9!
17/04 @ 16:00
Χωρίς να δυσκολευτεί, ο αδιάφορος βαθμολογικά Ολυμπιακός επικράτησε 14-8 του «αιώνιου» αντίπαλού του Παναθηναϊκού στο «Π. Καπαγέρωφ», στο ματς για την 7η αγωνιστική της Β' φάσης στην Α1 Πόλο Ανδρών.
17/04 @ 09:05
Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε η on air κίνηση δημοσιογράφου να επιχειρήσει και τελικά να πάρει το τηλέφωνο μιας γυναίκας φιλάθλου σε αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου.
15/04 @ 17:11
Δύο σπουδαίοι, οι κορυφαίοι αυτήν τη στιγμή και σε επιδόσεις και σε ήθος, Ελλαδίτες αθλητές στίβου θα κοσμήσουν το φετινό EKO Cyprus International Athletics Meeting, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Τσίρειο» στάδιο Λεμεσού, στις 23 Μαΐου 2025.
02/04 @ 16:32
Σαν σήμερα το 1946 ο Στέλιος Κυριακίδης, ένας δρομέας από την εμφυλιοκρατούμενη Ελλάδα σημείωνε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού: Κέρδιζε τον 50ο Μαραθώνιο της Βοστόνης.
BEST OF THEMASPORTS