Οι... απόλυτοι

Οι... απόλυτοι

Μόλις 5 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν και στα 26 ματς του πρωταθλήματος, εκ των οποίων οι 2 είναι τερματοφύλακες (Πίριτς, Μπέλετς).

Ο Κέναν Πίριτς (ΑΕΚ) κατέγραψε 2563 λεπτά, ο Βιντ Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ) 2611, ο Μάριος Αντωνιάδης (Δόξα, 1 ως αλλαγή, 2377 λεπτά), ο Έρνεστ Ασάντε (Δόξα, 2 ως αλλαγή, 5 γκολ, 2115 λεπτά) και ο  Κουίντ Γιάνσεν (Οθέλλος, 1 ως αλλαγή) 2485.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.