Ανδρέας ΣταύρουΗ εξόρμηση στην Περιστερώνα για τον ΑΠΟΕΛ έχει ως μοναδικό στόχο την νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μεγάλη νίκη που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με τον Άρη ήταν γεμάτη οφέλη καθώς επανέφερε την ομάδα στις επιτυχίες και της έδωσε την δυνατότητα να διατηρηθεί στην κορυφή στο ξεκίνημα των πλέι οφς.
Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο ταξιδεύει απόψε στην Περιστερώνα για να πάίξει με ένα διψασμένο αντίπαλο όπως είναι η Δόξα για αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή έτσι ώστε να μην υπάρξουν απρόσμενες απώλειες. Βασικά ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να βγάλει μέσα στο γήπεδο την σοβαρότητα και την ποιότητα πουτον διακατέχει καθόλη την διάρκεια της φετινής σεζόν.
Θετικό στατιστικό είναι ότι στα παιχνίδια όπου οι γαλαζοκίτρινοι ήταν φαβορί κατάφεραν να κερδίσουν χωρίς καν να ιδρώσουν και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και απόψε η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού.
Στα αγωνιστικά νέα ο Σα Πίντο θα έχει μοναδικό απόντα τον Ράντοσαβ Πέτροβιτς ο οποίος είναι τιμωρημένος. Επιστρέφει εντεκάδα ο Κρέσπο μετά από 77 ημέρες.
Πιθανή εντεκάδα:
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπέλετς με τους Σούσιτς, Κρέσπο, Ντβάλι και Βιτάλ να είναι στην άμυνα. Η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Βιγιαφάνεζ, Ντάλσιο και Κοσταντίνοφ, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Ντονγκαλά, Μαρκίνιος και Κβιλιτάια.
Φυσικά ενδέχεται να γίνουν και αλλαγές μιας και θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν Μεχρί, Δωνης και Τσεμπάκ
Γλυκόπικρη γεύση άφησαν σε ΑΕΚ και Ομόνοια, τα παιχνίδια της Πέμπτης (06/11) κόντρα σε Αμπερντίν και Λωζάνη αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 17:38
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ανέδειξε ως πολυτιμότερους τους Κούτσακο και Πιέρο για τα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και Εθνικό αντίστοιχα.
06/11 @ 14:45
Τα δύο ντέρμπι «αιωνίων» στα οποία σημειώθηκαν από... οκτώ (!) τέρματα θυμήθηκε ο ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση του.
06/11 @ 14:38
Με ανάρτηση του στα social media ο ΑΠΟΕΛ, ενημερώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση του για το Κυριακάτικο (09/11, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
05/11 @ 11:57
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Άντρος Σωτηρίου.
04/11 @ 16:49
Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Αλέχο προκάλεσε την αποβολή του αντιπάλου του Ντιέγκο Ορμίγκο, με ένα φιλί στις καθυστερήσεις του αγώνα της Βαγιαδολίδ με την Γρανάδα (2-1).
04/11 @ 13:07
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS