Άρης: Δεν χωράνε άλλες απώλειες (Πιθανή εντεκάδα)

Άρης: Δεν χωράνε άλλες απώλειες (Πιθανή εντεκάδα)

Μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στον Άρη ετοιμάζονται για την επάνοδο στις επιτυχίες κόντρα στην ΑΕΛ

Λεμεσιανό ντέρμπι στα σκαριά για τον Άρη κόντρα στην ΑΕΛ, με τον στόχο της ελαφράς ταξιαρχίας να είναι η επιστροφή στις νίκες έτσι ώστε να επανέλθει η καλή ψυχολογία ενόψει της έναρξης στα πλέι οφς.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι θα παίξει απόψε με μία ομάδα που θα παίξει εννοείται για την ιστορία και την φανέλα της αλλά την ίδια ώρα που θα πραγματοποιήσει και πολλές αλλαγές στην εντεκάδα καθώς την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξει με τον Απόλλωνα στο κύπελλο τον αγώνα της χρονιάς.

Αυτό το γεγονός δεν πρέπει να επηρεάσει ή να εφησυχάσει την ελαφρά ταξιαρχία μιας και το τρίποντο είναι σημαντικό και από την άποψη ότι σε περίπτωση νίκης του ΑΠΟΕΛ κανείς δεν θέλει στον Άρη να αυξηθεί η διαφορά από την κορυφή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λευκορώσος τεχνικός έχει θέματα μιας και θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας οι Γιαγκό, Ουρόσεβιτς και Μπένγκτσον. Εκτός θα είναι και ο τραυματίας Στρούσκι.

Πιθανή εντεκάδα: 

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάνα Άλβες με τετράδα μπροστά του στην άμυνα τους Σανέ, Μουσούντα, Μπρόρσον και Καζού. Τετράδα θα έχουμε και στην μεσαία γραμμή μιας και εκεί θα κινηθούν οι Σεμέδο, Σόκε, Μπράουν και Μοντνόρ. Στην επίθεση θα κινηθεί το δίδυμο των Γκομίς και Κακόριν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πολλά λάθη από διαιτητή και VAR στο Ομόνοια-Ομόνοια Αραδίππου - Φαίνεται ότι έχει ασυλία ο Νταβίντ Λουίζ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πολλά λάθη από διαιτητή και VAR στο Ομόνοια-Ομόνοια Αραδίππου - Φαίνεται ότι έχει ασυλία ο Νταβίντ Λουίζ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την ενότητα «Ανάλυση Διαιτησίας» από την εκπομπή Total Green, στην οποία ο πρώην διεθνής διαιτητής και παρατηρητής UEFA, Ανδρέας Γεωργίου, σχολιάζει τη διαιτησία στο ματς της Ομόνοιας με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, αλλά και τις επίμαχες φάσεις από τα υπόλοιπα ματς της 12ης αγωνιστικής.