ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Το γκολ του Άγγελου και οι καλύτερες φάσεις στη Βιέννη (ΒΙΝΤΕΟ)
H Ομόνοια στο «Allianz Stadion» επικράτησε της Ραπίντ Βιέννης μς 0-1 για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League, με σκόρερ τον Άγγελο Νεοφύτου.


Αναλυτικά:
«Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Ιταλό προπονητή Eugenio Sena (32 ετών) κάτοχο UEFA A με παραστάσεις απο ΤΟΠ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ όπως:
ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ JUVENTUS ,ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ LIVINGSTON FC ( ΣΚΩΤΙΑ-PREMIER LEAGUE), καθώς και βοηθός του Πάολο Τραμεζάνι στην AL FAISALY (Σαουδική Αραβία),όπως και σε άλλες ομάδες στην Ευρώπη και στην Ασία.
Ο EUGENIO SENA ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ,ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ JUVENTUS.
Είναι ο άνθρωπος που απο σήμερα ανέλαβε το ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ EUGENIO ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!
ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Ξ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο.Ξ.!».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις