Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Κώστας Φασουλιώτης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη: «Το παιχνίδι ήταν μέτριο, αλλά μεγάλη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ που σημαίνει πολλά και τίποτα για τη συνέχεια. Ενθουσιάστηκα πολύ από την απόδοση του συνόλου. Η αλήθεια είναι πως ενθουσιάζομαι όταν κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός, ο προπονητής ήταν κύριος και μου άρεσε ο τρόπος που πανηγύρισε στο τέλος του αγώνα».

Για τον Σπιλέφσκι και τις αντιδράσεις του: «Πρέπει να προσέχουμε λίγο τις δηλώσεις οι προπονητές των ομάδων. Δεν θέλω να πω κάτι για τον Άρη. Δεν είναι ρε παιδιά ότι υπήρχε μία ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ένα τριαντάλεπτο που ο Άρης δεν υπάρχει στο γήπεδο, κάνει φάση στο 44, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είναι μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο περίπου τα ίδια, έκανε μία κλασική ευκαιρία με τον Μπένγκτσον και κράτησε τη μπάλα περισσότερο. Δεν μπορείς να λες ότι μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Το παιχνίδι ήταν μέτριο και η νίκη του ΑΠΟΕΛ ήταν δίκαια. Ο Άρης θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ και μαζί με άλλες δύο ομάδες. Η ομάδα είναι τρεις βαθμούς μπροστά και έχει μικρό πλεονέκτημα στη «κούρσα», αλλά χρειάζεται δουλειά, γιατί δεν έχει κριθεί τίποτα στο πρωτάθλημα».

Για το θέαμα του αγώνα και τον Άρη: «Οι δύο καλύτερες ομάδες έπαιξαν στο ΓΣΠ, δεν περίμενα θέαμα. Παρατήρησα μία φοβερή πάσα του Βιγιαφάνες στην άμυνα του Άρη και ήταν μία μοναδική ενέργεια που δουλεύεται στην προπόνηση. Αυτό το κάθετο ποδόσφαιρο που μου αρέσει στο ποδόσφαιρο. Ίσως το δουλεύουν. Ο Σα Πίντο δουλεύει και ήμουν εναντίον σε κάποιες συμπεριφορές του, όμως χθες ήταν εκπληκτικός σε όλα τα επίπεδα. Με ενθουσίασε, ήταν σοβαρός στον αγώνα. Μου άρεσε ο τρόπος που ξέσπασε στο τέλος του αγώνα. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, μπράβο και στον κόσμο για την παρουσία του. Η νίκη του ΑΠΟΕΛ ήρθε απέναντι σε μία ομαδάρα, μη το ξεχνάμε αυτό. Μπράβο για όσα έχουν φτιάξει στη Λεμεσό. Διαφωνώ σε κάποια πράγματα με τη συμπεριφορά του Σπιλέφσκι, αλλά είναι ομαδάρα με καλό προπονητή. Ο Άρης είναι ομαδάρα».

Για τον κόσμο και την παρουσία του: «Οι φίλαθλοι σπρώχνουν τους παίκτες προς το καλύτερο. Το έχω ζήσει από κοντά και είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Μέσα στο ΓΣΠ δύσκολα νικάς τον ΑΠΟΕΛ, ακόμα και εάν είσαι ο Άρης. Ο κόσμος σπρώχνει απίστευτα το σύνολο, βέβαια οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν καλή ομάδα με ρόλους στις θέσεις τους. Ήθελα να δω τον ΑΠΟΕΛ σε τελικό κυπέλλου, στερήσαμε από τους παίκτες να πάρουν μία πρόκριση, καθώς ήταν σε φοβερή κατάσταση εκείνο το βράδυ. Ελπίζω κανένας οπαδός να μην κάνει κάτι παρόμοιο κατά της ομάδας του. Δεν χρειαζόμαστε τέτοια πράγματα στα γήπεδα. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε και αρκετά λεφτά, θα μπορούσε να παίξει με μία ομάδα στο ΓΣΠ και θα μπορούσε να έχει 15.000 κόσμο στις κερκίδες, άρα να πάρει χρήματα. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει στήριξη, δεν γίνεται να τον φέρνουμε σε δύσκολη θέση».

Για το κύπελλο και τη διαδικασία του: «Μου αρέσει η διαδικασία του κυπέλλου. Θα ήθελα νοκ-αουτ όλους τους γύρους ως τον τελικό. Δεν χρειάζεται να είναι διπλοί οι αγώνες. Ας έπαιζαν σε ουδέτερη έδρα κιόλας.

Ποιες ομάδες βάζεις μαζί με ΑΠΟΕΛ και Άρη; «Η ΑΕΚ και η Πάφος FC μπορούν να μείνουν “ζωντανή” στο πρωτάθλημα. Η Ομόνοια είναι το πρώτο φαβορί να πάρει το κύπελλο. Θα την έβαζα μέσα στο πρωτάθλημα, εάν δεν γκέλαρε με τον Εθνικό στο Δασάκι. Πιθανότητες για το κύπελλο έχει και η Ανόρθωση».

Για το πρωτάθλημα και τη μορφή του: «Θα ήθελα η ΚΟΠ να συνεχίσει αυτό το μοντέλο με το «πλούσιο» πρόγραμμα μέσα στις μέρες της εβδομάδας. Θα ήθελα να τελειώνουν το πρωτάθλημα πιο γρήγορα όπως γίνεται φέτος. Θα ακούσετε κάτι που θα μείνετε έκπληκτοι, αλλά το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικό. Είναι απόλαυση το πρωτάθλημα μας, έχουμε ανταγωνισμό. Ας σταματήσουμε τις έχθρες για να έχουμε καλύτερο μέλλον».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!-ThemaSports
04/05 @ 08:31

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!

Αρκετών ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντική συνεισφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ, εκπνέουν τα συμβόλαια τους με το τέλος της σεζόν.

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ