Δηλώσεις στο Σούπερ σπορτ ΦΜ έκανε ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου, ο οποίος μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για την διαιτησία του παιχνιδιού κόντρα στην Πάφο ενώ έκανε λόγο για την άνιση μεταχείριση των μικρομεσαίων ομάδων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Τα έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Χρυσοβαλάντη Θεουλή: «Δεν είναι έτσι απλά τα πράματα. Και οι παίκτες είναι ανθρώποι. Βλέπουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν στον Εθνικό που είναι για κάποιους λεπτομέρειες αλλά για εμάς όχι. Επηρεάζουν την ομάδα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα όμως. Θεωρώ ότι το να ξεκινά μια ομάδα να πηγαίνει στην Πάφο που χρειάζεσαι και 1,5 ώρα να πας και να νιώθεις ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο καλά τα πράγματα από κάποιους άλλους. Στο χθεσινό ματς ο διαιτητής τα έκανε μαντάρα. Ο κ. Μεσσίνα θεώρησε ότι θα είναι ένα εύκολο απόγευμα. Έβαλε ένα διαιτητή που είχαμε στο παρελθόν τα δικά μας προβλήματα και έναν στο VAR ο οποίος απ΄οτις εμπειρίες του ήταν στραβομάτης. Εχθές δεν είδε πως το δεύτερο γκολ ήταν φάουλ; Ήταν πεντακάθαρο αλλά δεν είχε την ευαισθησία ο κ. Αντωνίου από το VAR να του πει ότι είχε φάουλ. Στο 9ο λεπτό με το πρώτο φάουλ που κάναμε έδωσε κάρτα. Πριν ξεκινήσουμε από το Δασάκι ξέραμε τι θα γίνει. Πήγε το ματς στο 87’ και έδωσε πέναλτι. Το έβαλα 3 φορές για να το δω για να καταλάβω αν υπήρχε παράβαση. Ένας διαιτητής που είναι έμπειρος, πρέπει να προσέχει. Εκείνη τη στιγμή σε αυτό το χρονικό σημείο όλα οι ομάδες θα επιδιώξουν κάτι. Δεν γίνεται εκείνο το άγγιγμα να έφερε εκείνο το πέσιμο».

Για τους ξένους ρεφ και την άνιση μεταχείριση: «Γίνετε άνιση μεταχείριση των μικρομεσαίων ομάδων. Στο Ομόνοια – Ανόρθωση ήταν όλοι ξένοι. Σε εμάς γιατί να μην υπάρχει ούτε ένας; Είδαμε και με τον Άρη τι έγινε στο Κύπελλο».

Για τη διαιτησία και τον Θεουλή: «Χάσαμε παιχνίδι από τη διαιτησία και την πρόκριση στο Κύπελλο. Πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Προβληματίζομαι, δεν είχα λόγια να πω κάτι στα αποδυτήρια. Μπορεί να στείλαμε επιστολή 4 φορές για τον συγκεκριμένο διαιτητή να μην μας τον ξαναβγάλουν. Και το θέμα είναι ότι μας τον ξαναβάζουν και οι διαιτητές το βλέπουν εκδικητικά».

Για τον πρόεδρο της ΚΟΠ και τις ευθύνες: «Ο Κούμας θεωρεί ότι το Τμήμα Διαιτησίας είναι μια ανεξάρτητη επιτροπή. Αν παρέμβει, θα του πουν γιατί παρεμβαίνεις στο έργο της Διαιτησίας. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στις μεγάλες».

Για την ομάδα και πώς την βλέπει: «Ξεκινήσαμε από το μηδέν και χτίσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Για εμάς αυτή είναι η επιτυχία, να φεύγουμε ευχαριστημένοι από το γήπεδο».

Για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών: «Θεωρώ είναι μεγάλη αδικία. Δεν είναι οι μικρές ομάδες που προκάλεσαν τα προβλήματα. Στερούνται οι μικρές ομάδες αυτά τα λίγα λεφτά που έπαιρναν από τον κόσμο των αντιπάλων. Στο τέλος την πλήρωσαν οι μικροί που κάνουν».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε τερματοφύλακα ο Εθνικός-ThemaSports
01/07 @ 13:01

Ανακοίνωσε τερματοφύλακα ο Εθνικός

Ο Εθνικός Άχνας ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Λούκας Φλόρες.

Στον Εθνικό ο Ιωάννου -ThemaSports
26/06 @ 11:50

Στον Εθνικό ο Ιωάννου

Ανακοίνωσε άλλη μια μεταγραφή ο Εθνικός Άχνας

Συναντήθηκε με Κίκη Φιλίππου ο Μάριος Ηλία...-ThemaSports
22/06 @ 10:19

Συναντήθηκε με Κίκη Φιλίππου ο Μάριος Ηλία...

Συνεχίζονται οι επαφές της Πάφος FC με τον Εθνικό για τον Μάριο Ηλία.

Να «αρπάξει» την ευκαιρία!-ThemaSports
15/06 @ 11:00

Να «αρπάξει» την ευκαιρία!

Στον Εθνικό Άχνας ο Κωνσταντίνος Βενιζέλου και τη νέα σεζόν θέλει να «αρπάξει» την ευκαιρία.

Στον Εθνικό ο Βενιζέλου -ThemaSports
14/06 @ 12:45

Στον Εθνικό ο Βενιζέλου

Ενισχύεται με Κυπριακό στοιχείο ο Εθνικός

Καμπρέρα και Μάριος Ηλία... Σημαντικό ΚΕΝΟ!-ThemaSports
16/06 @ 10:54

Καμπρέρα και Μάριος Ηλία... Σημαντικό ΚΕΝΟ!

Ως γνωστόν ο Καμπρέρα δεν συνεχίζει στον Εθνικό και χθες ο τεχνικός διευθυντής των Αχνιωτών είπε, ότι δύσκολα θα συνεχίσει και ο Μάριος Ηλία στην προσφυγική ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ