Μάρκους Έντουαρντς: Έτοιμος για το μεγάλο βήμα ο Αγγλοκύπριος… μεγαθήριο της Πρέμιερ Λιγκ τον έβαλε στο «στόχαστρο»!

Μάρκους Έντουαρντς: Έτοιμος για το μεγάλο βήμα ο Αγγλοκύπριος… μεγαθήριο της Πρέμιερ Λιγκ τον έβαλε στο «στόχαστρο»!

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα της καριέρας τους, είναι ο Αγγλοκύπριος εξτρέμ, Μάρκους Έντουαρντς!

 

Ο 25χρονος βρίσκεται στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.   

Από 2019 αγωνίζεται στην Πορτογαλία, αρχικά με τη φανέλα της Γκιμαράες και στην συνέχεια με αυτή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μετρά 92 συμμετοχές με τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας, ενώ σκόραρε 21 γκολ και έδωσε 22 ασιστ. Είχε ξεκινησεί από τα τμήματα υποδομής της Τότεναμ, μέτρησε μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, αλλά όχι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Έντουαρντς γεννήθηκε το 1998 στο Λονδίνο, με την μητέρα του κ.Ανδρούλα να κατάγεται από την Λευκωσία. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Κύπρος κατέχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά του.

Η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό αν θέλει να τον αποκτήσει, καθώς η Πορτογαλική ομάδα έχει ρήτρα 60εκ. για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Έντουαρντς για ένα ποσό κοντά στα 35εκ. ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πάφος FC-ΑΠΟΕΛ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό μετά την χαλαζόπτωση - Το «Στέλιος Κυριακίδης» έγινε... λίμνη! (ΦΩΤΟΣ)

Πάφος FC-ΑΠΟΕΛ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό μετά την χαλαζόπτωση - Το «Στέλιος Κυριακίδης» έγινε... λίμνη! (ΦΩΤΟΣ)

Έντονη βροχόπτωση και χαλάζι έπληξαν την Πάφο, με αποτέλεσμα το στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» να μετατραπεί σε λίμνη λίγες ώρες πριν από τον αγώνα Πάφος FC–ΑΠΟΕΛ.