Πόλυς Χαραλάμπους

Δέχθηκε δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα από τον Άρη η Ανόρθωση. Απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές στην έδρα τους, από ένα σημείο και μετά, έμεινε από δυνάμεις η Κυρία…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ούτε και λύσεις από τον πάγκο είχε ο Νταβίτ Γκαγιέχο, αφού ο Τσίκο αν και βρισκόταν στην αποστολή, προφανώς είναι ακόμα υπο τιμωρία. Οι αλλαγές που έκανε ο Ισπανός τεχνικός, δεν του έδωσαν ικανοποιητικές βοήθειες.

Μετά το 2-1 των γηπεδούχων, η Ανόρθωση δεν κατάφερε να βγάλει τόσο έντονη αντίδραση, κινδύνεψε παραπάνω να δεχθεί τρίτο γκολ, παρά να ισοφαρίσει.

Ο Γκασαμά έκαμε ξανά την ουσιαστική δουλειά, εξελίσσεται στο πιο αξιόπιστο επιθετικό όπλο. Ο Καστέλ προσπάθησε, όμως δεν πήγε τόσο καλά. Αυτός που για άλλο ένα ματς έκανε την διαφορά από την πλευρά του, στο επιθετικό κομμάτι, ήταν ο Ουαγκέ…

Από τα δικά του πόδια άρχισε η φάση του γκολ, είχε δώσει την ασίστ στον Γκασαμά στην κλασική ευκαιρία που απόλεσε, δευτερόλεπτα πριν το άνοιγμα του σκορ από τον Άρη.

Κάποιοι λένε ότι η Ανόρθωση έφτασε στα όρια της. Ο χρόνος θα το δείξει. Περιμένει η τεχνική ηγεσία, ότι ο Γκερέρο (χθες δεν έπαιζε) θα αρχίσει να βρίσκει τον χαρακτήρα που είχε πριν τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ελπίζουν ότι ο Τσίκο, θα μείνει αφοσιωμένος μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Περιμένουν βοήθειες από τον Ισπανό εξτρέμ Περέα, που αποτέλεσε μια από τις χειμερινές μετεγγραφές.

Επιστρέφοντας στο χθεσινό ματς, ο Κίκο που δεν χαρακτηρίζεται από πολλούς «δόκιμη» επιλογή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, δεν ήταν τόσο χάλια. Σχολιάστηκε το ότι ο Γκαγιέχο δεν έβαλε τον Τιουνέ, που είναι η θέση του, καθόλου χρόνο δεν έδωσε ούτε στον Αντρέα Χρυσοστόμου.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
02/05 @ 15:30

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος; -ThemaSports
02/05 @ 13:47

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος;

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν αρκετές διεργασίες και ζυμώσεις για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κρίση στην Ανόρθωση. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ο επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 15:03

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με τους παλαίμαχους να στέλνουν μήνυμα στήριξης για την εκστρατεία σωτηρίας δημοσίευσε η Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ