Δηλώσεις του Εκπροσώπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου, πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΖ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Η πρώτη εικόνα της ομάδας με τον Ρέκνταλ είναι πολύ θετική. Περιμένουμε ότι η ομάδα θα γίνει ακόμη καλύτερη.»
Για το θέμα Λοΐζου: «Είναι ένα θέμα που παραμένει ανοικτό. Θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα όταν υπάρξει κάποια κατάληξη. Όταν υπάρξει εξέλιξη θα προχωρήσουμε σε ανακοίνωση.»
Οι επαφές είναι ανάμεσα στην Ομόνοια και την Χέρενφεν; «Δεν θέλουμε να επεκταθούμε για την ώρα».
Για το μεταγραφικό: «Αν υπάρξει κάτι θα προχωρήσουμε σε επίσημη ανακοίνωση.»
Λαχτάρησαν και όχι άδικα οι οπαδοί της ΑΕΛ βλέποντας την ομάδα τους για έναν ολόκληρο γύρο να κάνει μόλις μία νίκη, αλλά και για αρκετές αγωνιστικές να μην μπορεί ούτε να σκοράρει έστω ένα γκολ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/04 @ 13:05
Ανάρτηση από την Ομόνοια στα σοσιαλ μίντια από το γκολ ζωγραφιά της ομάδας Κ17 στην Σικελία
20/04 @ 11:05
Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο θρύλος της Ομόνοιας Ανδρέας Κάντηλος
19/04 @ 13:22
Συνέντευξη στο παραχώρησε ο Στέφαν Γιόβετιτς.
Ο Στέφαν Γιόβετιτς θα μείνει για πάντα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Πολύ απλά γιατί ο νυν διεθνής Μαυρβούνιος της Ομόνοιας ήταν μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε στο τελικό του UEFA Europa Conference League συμβάλλοντας στο 1-0 επί της Φιορεντίνα και μίλησε από την Κύπρο για μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
18/04 @ 20:43
Ο Λοΐζος Λοΐζου, είναι μεταξύ των πιο έμπειρων νέων ποδοσφαιριστών σύμφωνα με την CIES Football Observatory
18/04 @ 15:18
Η Θύρα 9 με ανάρτηση της δημοσιεύει φωτογραφία των Παπασταύρου και Αργυρίδη έξω από Αστυνομικό σταθμό σημειώνοντας πως πέρασαν τη Μεγάλη Παρασκευή δίνοντας καταθέσεις.
18/04 @ 13:53
Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει ΑΕΚ.
BEST OF THEMASPORTS