Πόλυς Χαραλάμπους

Θέμα χρόνου είναι η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης για το διαζύγιο με τον Τόνι Κόσκελα. Όπως και με τον συμπατριώτη του Ταϊνιο, βοηθό προπονητή, ο οποίος πρόλαβε να φέρει στο νησί τον πρώην παίχτη του στην Χάκα Φινλανδίας, τον Ντε Λούκας (έκανε ντεμπούτο χθες).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα μάθουμε στην πορεία, πόσο διαλλακτικοί θα είναι στο οικονομικό οι δυο Φινλανδοί προπονητές.

Ήρθαν στο νησί περί τα μέσα του Οκτώβρη, έζησαν την ξεχωριστή εμπειρία (για τους Σκανδιναβούς) να εργαστούν σε μια χώρα, όπου ακόμα και τον χειμώνα ο καιρός είναι… καλοκαίρι.

Στην αγωνιστική φάση που βρισκόταν εκείνη την περίοδο η ομάδα, δεν φάνταζε ως καταλληλότερη λύση να έλθει προπονητής από την εν λόγω αγορά.

Τις ευθύνες του πάντως θα πρέπει να αναλάβει κι αυτός που κατάφερε να «περάσει» τον Κόσκελα. Οι πληροφορίες μας τότε έλεγαν ότι καθοριστικό ρόλο είχε ο Αντρέας Αβραάμ. Πριν ενάμισι μήνα είχαμε γράψει ένα ρεπορτάζ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), το οποίο ο ίδιος ποτέ δεν διέψευσε…

Ωστόσο, τις προάλλες λάβαμε τηλεφώνημα από άλλο στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο οποίος λίγο – πολύ ήθελε να μας δώσει το μήνυμα, ότι δεν είναι ο Αβραάμ που κατάφερε να «προκρίνει» την επιλογή του Σκανδιναβού.  

Ήθελε να τον προστατεύσει ή μας μετέφερε τα πραγματικά γεγονότα; 

Απλώς να θυμίσουμε ότι τότε ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης είχε συναντηθεί με τον Γιώργο Πετράκη στην Αθήνα, για τον οποίο μέσα στον κόσμο το κλίμα δεν ήταν θετικό να αναλάβει την ομάδα. Επίσης, είχαν προταθεί κι άλλοι προπονητές…

Όσο αφορά το σήμερα, εκτός από το σενάριο να αναλάβει την ομάδα ο Αλέξης Γαρπόζης, δεν είναι αβάσιμες οι πληροφορίες περί υποψηφιότητας του Στηβ Κωνσταντινίδη.   

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής-ThemaSports
07/07 @ 10:46

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής

Συνεχίζει στο λιμάνι του ο Ανδρέας Μακρής

Ενημέρωση για τα διαρκείας-ThemaSports
05/07 @ 15:45

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής των εισιτηρίων διαρκείας.

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal-ThemaSports
05/07 @ 12:25

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal

Η αυστριακή ASKÖ FC Diamant Linz, η ΑΕΚ Αθηνών και η Αμπερντίν FA θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΛ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης UEFA Futsal Champions League 2024-2025.

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς-ThemaSports
05/07 @ 08:06

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς

Αν και ακόμα στην ΑΕΛ δεν άρχισαν ουσιαστική δουλειά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μερικοί παίχτες γέννημα – θρέμμα, ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων…

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες-ThemaSports
06/07 @ 21:44

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται στην ΑΕΛ, με τους Κόλμαν και Γιάννου να «σκανάρουν» βιογραφικά, ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ