Πόλυς Χαραλάμπους

«Βρίσκονται τα πατώματα» οι χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΛ, επειδή η εικόνα της ομάδας ήταν χειρότερη (κι απ’ αυτήν με την ΑΕΚ) στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι περσινοί πρωταθλητές, από ένα σημείο και μετά, ήταν σαν να έκαναν προπόνηση…

Ο Τόνι Κόσκελα, αντί να κερδίζει, χάνει πόντους μετά από κάθε ματς. Είχε αναλάβει μέσα του Οκτώβρη, όποιος ισχυριστεί ότι είδε διαφορά προς το καλύτερο η ομάδα (σε σχέση με το προηγούμενο τεχνικό «καθεστώς»), σημαίνει ότι έχει πρόβλημα με την όραση του.

Ένα από τα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν, είναι πως έπεισε τους διαχειριστές της ομάδας, ο Σκαλιώτης μάνατζερ Ηλίας Ηλία, να επιλέξουν τον Φινλανδό προπονητή.

Ο άνθρωπος που τον «πέρασε» στον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, ήταν ο Αντρέας Αβραάμ. Με αποτέλεσμα να τον πείσει, να ρίξει στον κάλαθο τα email και άλλες πληροφορίες που του έδωσαν για άλλους υποψήφιους προπονητές.

*Oι ατζέντηδες προμοτάρουν συχνά διακρίσεις ή μετεγγραφές πελατών τους. Καλό είναι να μην κρύβονται όταν οι «πράξεις» που κάνουν, αποδεικνύονται μη ικανοποιητικές και «επιζήμιες» για κάποιες ομάδες. Εκείνοι την δουλειά τους κάνουν θα μου πείτε. Επίσης, εκείνοι που τους «βάζουν» μέσα στις ομάδες, δεν πρέπει να βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ικανοποιητικά…

*Oi παρακάτω φωτογραφίες, ήταν όταν έκλεισαν την πράξη με τον Φινλανδό στην ΑΕΛ. Ο μάνατζερ Ηλίας Ηλία, με την μπλε φανέλα. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής-ThemaSports
07/07 @ 10:46

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής

Συνεχίζει στο λιμάνι του ο Ανδρέας Μακρής

Ενημέρωση για τα διαρκείας-ThemaSports
05/07 @ 15:45

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής των εισιτηρίων διαρκείας.

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal-ThemaSports
05/07 @ 12:25

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal

Η αυστριακή ASKÖ FC Diamant Linz, η ΑΕΚ Αθηνών και η Αμπερντίν FA θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΛ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης UEFA Futsal Champions League 2024-2025.

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς-ThemaSports
05/07 @ 08:06

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς

Αν και ακόμα στην ΑΕΛ δεν άρχισαν ουσιαστική δουλειά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μερικοί παίχτες γέννημα – θρέμμα, ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων…

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες-ThemaSports
06/07 @ 21:44

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται στην ΑΕΛ, με τους Κόλμαν και Γιάννου να «σκανάρουν» βιογραφικά, ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ