Ο Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Εντάξει, ήταν σημαντική πρόκριση για εμάς. Νομίζω όμως πως δεν συνδυάστηκε με καλή απόδοση. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως με τέτοιες αποδόσεις δεν μπορούμε να πάμε πολύ μακριά. Μας προβληματίζει ιδιαίτερα η εικόνα. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα και οι αυτοί οι ποδοσφαιριστές να είναι σε αυτά τα χάλια μέσα στο γήπεδο. Δεν μας ικανοποιεί η εμφάνιση καθόλου, παρά την πρόκριση. Η ομάδα δεν έδειξε ότι είναι σύνολο πρώτης κατηγορίας με ποιότητα. Δεν έδειξε ούτε το 10% της απόδοσης της. Με όλο το σεβασμό στον Ολυμπιακό που αγωνίστηκε με αλλαγές, εμάς μας προβληματίζει η εικόνα της Πάφος FC».

Αγγίζει πρόσωπα αυτή η εικόνα; «Μας αγγίζει όλους αυτή η εικόνα. Οι πάντες έχουν ευθύνες, υπάρχει γενικός προβληματισμός στην ομάδα. Παρόλο που η ομάδα βρίσκεται στα προημιτελικά του κυπέλλου και τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή, η εικόνα είναι κάκιστη και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα είναι αδιανόητο, καλούμαστε να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο για να μην την «πληρώσουμε» στη συνέχεια. Οι προηγούμενες εμφανίσεις και η χθεσινή ήταν κάκιστες, άρα περιμένουμε βελτίωση».

Για τις επόμενες υποχρεώσεις της Πάφος FC: «Όλοι θα παίξουν με όλους, εμάς μας προβληματίζει η εικόνα της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε από που ήρθαν οι τελευταίες ήττες του συνόλου, από την τελευταία ομάδα στη βαθμολογία και από την πρότελευταία, άρα δεν έχει σχέση η βαθμολογική θέση των ομάδων, όλες είναι δύσκολες. Η εικόνα δεν είναι αυτό που θέλουμε ως ομάδα».

Έχουν γίνει συναντήσεις για την βελτίωση της εικόνας; «Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει συναντήσεις με τον πρόεδρο που βρίσκεται εδώ. Θα βρούμε τη λύση, καθώς με αυτή την απόδοση δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, σε καμία διοργάνωση».

Για τον τραυματισμό του Ζάιρο: «Με τον τραυματισμό του Ζάιρο, εμείς ευελπιστούμε πως δεν είναι σοβαρός, όμως δεν έχουμε κάποια δεδομένα. Ο παίκτης έχει περάσει από τις πρώτες εξετάσεις, θα κάνει και MRI για να μάθουμε το μέγεθος της ζημιάς. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι αδύνατο να βρεθεί στη διάθεση του προπονητή. Εκτός θα μείνουν οι Δημητρίου και Πέπε λόγω καρτών».

Για την ενίσχυση: «Θέλαμε ενίσχυση και τώρα θέλουμε περισσότερο, μετά τον τραυματισμό του Ζάιρο που ευελπιστούμε να μην είναι σοβαρός. Τις επόμενες ημέρες περιμένουμε νεότερα».

Για την απόφαση της απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών: «Είναι μία τραγική απόφαση η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών. Δεν με ενδιαφέρει εάν προέρχεται από την Κυβέρνηση. Αν η Ομοσπονδία έκανε αυτά που έπρεπε δεν θα φτάναμε στο σημείο αυτό. Αν αυτοί που είχαν ευθύνες γνώριζαν την ανάλογη τιμωρία δεν θα φτάναμε στο παρά πέντε να θρηνήσουμε θύματα στις κερκίδες, αντίθετως χαϊδευαν τα αυτιά τους.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά για τις μεταγραφές»-ThemaSports
05/07 @ 14:14

«Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά για τις μεταγραφές»

Tο μέλος του τμήματος επικοινωνίας της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

«Δεν θα φέρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή για το θεαθήναι - Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά»-ThemaSports
05/07 @ 12:37

«Δεν θα φέρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή για το θεαθήναι - Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε το μέλος του τμήματος επικοινωνίας της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ενδιαφέρει τους Παφίτες-ThemaSports
04/07 @ 12:54

Ενδιαφέρει τους Παφίτες

Ενημέρωση από την Πάφο για τα εισιτήρια του αγώνα στη Σουηδία.

Δημοσίευμα: Στέλνουν τον Ράφαελ Ποντέλο στην Πάφος FC-ThemaSports
03/07 @ 21:33

Δημοσίευμα: Στέλνουν τον Ράφαελ Ποντέλο στην Πάφος FC

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρεται σε ενδιαφέρον της Πάφου για τον Ραφαέλ Ποντέλο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η «λευκή» ισοπαλία της Πάφου με τον Παναθηναϊκό -ThemaSports
03/07 @ 20:13

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η «λευκή» ισοπαλία της Πάφου με τον Παναθηναϊκό

Iσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό της Πάφου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ