Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Στέλιος Χριστοδούλου, ο οποίος θα αναλάβει μαζί με τον Κρις Τριανταφυλλίδη, τη νομική υπεράσπιση του ΑΠΟΕΛ στη δικαστική μάχη που θα γίνει για τον διακοπέντα αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Έχει ήδη κατατεθεί ένσταση. Στο κείμενο αναγράφονται οι λόγοι για τους οποίους θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη διακοπή δεν θα έπρεπε να συμβεί. Η υπόθεση θα οριστεί για μεταγενέστερο στάδιο. Προβλέπεται ότι οι ενστάσεις πρέπει να καταχωρούνται μέχρι 48 ώρες από το τέλος του αγώνα. Η συγκεκριμένη ένσταση έχει προωθηθεί και στη Νέα Σαλαμίνα και ο Αθλητικός Δικαστής έχει ζητήσει και την τοποθέτηση του εν λόγω σωματείου. Μέχρι τις 24 του μήνα η Νέα Σαλαμίνα έχει το χρονικό περιθώριο να τοποθετηθεί.

Η άποψη μας είναι ότι με τα δεδομένα που υπήρχαν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο όταν αποφάσισε να το διακόψει ο διαιτητής, δεν δικαιολογούσαν αυτή την απόφαση. Και αυτό θα υποστηρίξουμε μεταξύ άλλων ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή. Οτιδήποτε προέκυψε μεταγενέστερα, η θέση μας είναι πως δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση που πήρε ο διαιτητής. Το σημαντικό είναι ποια δεδομένα είχε ενώπιον του ο διαιτητής την ώρα που έπαιρνε την απόφαση του. Αυτό το οποίο θα πρέπει να αποφασιστεί, είναι αν λήφθηκε με τον σωστό τρόπο η απόφαση του. Η θέση μας είναι ότι η διακοπή είναι αδικαιολόγητη».

Για τον Παπαγεωργίου: «Πρέπει να αποδειχθεί ο τραυματισμός και κατά πόσο ο ισχυριζόμενος τραυματισμός επηρέασε τον ποδοσφαιριστή για να μην μπορεί να αγωνιστεί».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους ΑΠΟΕΛίστες που θα πάνε ΓΣΠ με ΑΕΚ-ThemaSports
09/05 @ 18:12

Σημαντική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους ΑΠΟΕΛίστες που θα πάνε ΓΣΠ με ΑΕΚ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε σημαντικές λεπτομέρειες για τους οπαδούς του που θα παρευρεθούν στο ΓΣΠ για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μετρούν... αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ για τον μεγάλο... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 19:44

Μετρούν... αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ για τον μεγάλο... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με βίντεο ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζει τον κόσμο του για τον "τελικό" του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ!

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ