Επίσημο το σπουδαίο deal του Άρη με την Τουλούζ για Μπαμπίκα! Όπως ανακοίνωσε η Λεμεσιανή ομάδα, από αυτή τη μεταγραφή, θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των... 2,75 εκατομμυρίων ευρώ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει τη συμφωνία με την Τουλούζ για την παραχώρηση του Σιαβί Μπαμπίκα έναντι 2.75 εκατομμυρίων ευρώ!

Όπως είναι αντιληπτό, το ποσό που δαπάνησε η κυπελλούχος Γαλλίας για να αποκτήσει τον επιθετικό από την Γκαμπόν αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα του Άρη, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές ποδοσφαιριστή από το Κυπριακό πρωτάθλημα!

Η μεταγραφή του Μπαμπίκα (θα ολοκληρωθεί και τυπικά μετα τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί) στη Γαλλική Ligue 1 που συγκαταλέγεται στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο αλλά και την ομάδα μας.

Θυμίζουμε ότι ο ακραίος επιθετικός από την Γκαμπόν ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 έναντι ενός συμβολικού αντιτίμου στην ομάδα “SC Kiyovu” της Ρουάντα στην οποία ανήκε και η εξέλιξη του ήταν τέτοια που δυόμιση χρόνια αργότερα, μεταγράφηκε σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης με ποσό ρεκόρ!

Στα δυόμιση χρόνια στον Άρη, ο Μπαμπίκα κατέγραψε 91 συμμετοχές με την ομάδα μας, σκοράροντας συνολικά 16 γκολ, ενώ το όνομα του έχει ήδη γραφτεί στην ιστορία του Άρη, έχοντας σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς και στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε τον Μπαμπίκα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτό το μεγάλο βήμα που κάνει στην καριέρα του!».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμφωνία και ΦΙΡΜΑΝΙ για Κακόριν!-ThemaSports
09/05 @ 15:21

Συμφωνία και ΦΙΡΜΑΝΙ για Κακόριν!

Ο Άρης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αλεξάντερ Κακόριν για ακόμη ένα χρόνο.

«Είναι το 53ο παιχνίδι αυτό που θα δώσουμε για φέτος, αποφασίζουν άτομα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο»-ThemaSports
09/05 @ 11:12

«Είναι το 53ο παιχνίδι αυτό που θα δώσουμε για φέτος, αποφασίζουν άτομα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο»

Στον ΣΠOΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Άρης: «Η απόφαση αυτή μας βρίσκει πλήρως αντίθετους - Να ανακαλέσουν άμεσα Υπουργείο Άμυνας και ΚΟΑ» -ThemaSports
08/05 @ 13:01

Άρης: «Η απόφαση αυτή μας βρίσκει πλήρως αντίθετους - Να ανακαλέσουν άμεσα Υπουργείο Άμυνας και ΚΟΑ»

Ο Άρης δημοσιοποιεί την θέση για την απόφαση του ΚΟΑ να μειωθούν οι διευκολύνσεις στους στρατεύσιμους αθλητές.

Άρης: Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση -ThemaSports
08/05 @ 12:01

Άρης: Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση

Ενημέρωση από τον Άρη, σχετικά με την εκλογική συνέλευση που ορίστηκε στις 2 Ιουνίου.

Τα φετινά παθήματα, θα του... γίνουν μαθήματα;-ThemaSports
06/05 @ 14:05

Τα φετινά παθήματα, θα του... γίνουν μαθήματα;

Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, εξέφρασε τα παράπονα του με αφορμή διαιτησίες της ομάδας του, αλλά και για τις τιμωρίες του από τον Αθλητικό Δικαστή, όμως θα πρέπει πρώτα απ' όλα να κάνει ο ίδιος αυτοκριτική για το πως κατάφερε να λείψει τόσα παιχνίδια από τον πάγκο της ομάδας του.

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια-ThemaSports
01/05 @ 17:24

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση, στο +1 από την Πάφο και κρατάει την τύχη στα χέρια του ενόψει της τελευταίας «στροφής», αφού αν κερδίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει το συγκρότημα του Καρσέδο στο ματς με την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ