Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ανόρθωση εκτός έδρας, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Λεμεσιανή ομάδα είχε καλή εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ίσως να άξιζε κάτι περισσότερο βάση εικόνας των δύο ομάδων.
Σε σχέση με τα άλλα ντέρμπι που έδωσε στην φετινή σεζόν, έδειξε απέναντι στην Ανόρθωση περισσότερη σταθερότητα αλλά και ένα πλάνο που λειτουργούσε στον αγωνιστικό χώρο.
Κατάφερε να περιορίσει του χώρους στην Ανόρθωση και έδειχνε πιο συμπαγές στα μετόπισθεν, ωστόσο δεν έλειψαν οι στιγμές αδράνειας στην άμυνα, όπως αυτή του 53ου λεπτού που έφερε και το νικητήριο γκολ του Γκασάμα.
Επιθετικά κατάφερε να απειλήσει την εστία του Αρμπολέδα, κυρίως στο 1ο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε βρει δίχτυα η Λεμεσιανή ομάδα, ωστόσο ένα από τα φετινά της προβλήματα είναι η δυσκολία στο σκοράρισμα και φάνηκε για ακόμη ένα παιχνίδι.
Ήταν ένα από τα καλύτερα της φετινά παιχνίδια σε ντέρμπι, αλλά δεν έφτανε για να πάρει έστω τον βαθμό η Λεμεσιανή ομάδα.
Η διάκριση μέσω πρωταθλήματος έχει τελειώσει, απομένει το Κύπελλο για την ΑΕΛ και έκει στρέφει την προσόχη της η ομάδα του Τόνι Κόσκελα, αφού στις 24/01 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα για τους «16».

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/07 @ 13:43
Συγκλονισμό προκαλεί η τραγική είδηση που έρχεται από την πυρόπληκτη κοινότητα του Μοναγρίου. Ένα ζευγάρι Ελληνοκυπρίων ηλικιωμένων έχασε τη ζωή του με φρικτό τρόπο, εγκλωβισμένο μέσα στο όχημά του την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από την πύρινη λαίλαπα.
16/07 @ 17:45
Παίκτης της Αναντολού Εφές για τα επόμενα 2+1 χρόνια είναι με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Παπαγιάννης!
22/07 @ 16:13
Ο Μάικ Τάισον εκτός από την πυγμαχία, έχει άποψη και για το μπάσκετ, ξεκαθαρίζοντας τα πάντα γύρω από το ποιον θεωρεί κορυφαίο όλων των εποχών.
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η ΑEΛ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
27/06 @ 17:21
Στην ΑΕΛ αναμένεται να επιστρέψει ο 26χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Κεραυνός.
BEST OF THEMASPORTS