ΙΔΙΑΚΕΘ: «Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση στους 16»

ΙΔΙΑΚΕΘ: «Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση στους 16»

Διαβάστε τις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τη Σκεντίγια από τον προπονητής τη ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

"Είμαι χαρούμενος για το ότι κατάφερε όλη η ομάδα όχι για εμένα. Το σημαντικό ήταν η βελτίωση από το πρώτο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι δεχθήκαμε μόλις ένα γκολ σε έξι παιχνίδια. Ξεκινήσαμε νωρίς το καλοκαίρι με Παρτίζαν, Τσέλιε, Λέγκια. Η ομάδα ξεπερνάει τα προβλήματα. Σήμερα ο Μιραμόν μετά από πόσα χρόνια έπαιξε στη μεσαία γραμμή και μετά αριστερό μπακ.

Ξέρετε ποσό αγαπώ την ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που βλέπω τον κόσμο της ευτυχισμένο. Το γκολ με την Hacken που ήταν το μοναδικό που δεχθήκαμε στη League phase και χωρίς αυτό μπορούσαμε να είμαστε και δεύτεροι. Αυτός ο απολογισμός της άμυνας είναι κάτι που δείχνει τη δουλειά που έκαναν οι ο παίκτες. Αν δείτε τις ομάδες που είναι πίσω μας θα καταλάβετε τι καταφέραμε.

Ήμουν σίγουρος σήμερα πως θα τα καταφέρναμε. Ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος όμως είχα την αίσθηση ότι θα τα καταφέρουμε."

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση του Κίρζη με τους οπαδούς του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση του Κίρζη με τους οπαδούς του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Βάφτηκε» στα κυανόλευκα το Columbia Plaza για την ανοικτή συνάντηση (σσ. ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00) του προέδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη με τον κόσμο της Λεμεσιανής ομάδας που γέμισε την αίθουσα.