Όσα δήλωσε μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ομόνοις και τη νίκη επί της Δόξας, ο Τσέτιλ Ρέκνταλ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ήταν μία εξαιρετική νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με πολλές κινήσεις και ψηλή ένταση. Δημιουργήσαμε 11-12 ευκαιρίες, σκοράραμε τέσσερα γκολ. Θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο β’ ημίχρονο αλλά φανήκαμε κουρασμένοι. Ήταν μια δίκαιη νίκη, μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα τέρματα. Δεν μπορούμε να χαρούμε πολύ, έχουμε παιχνίδι την Πέμπτη κι από αύριο αρχίζουμε δουλειά. Θα παίξουμε παιχνίδια με δυσκολότερους αντιπάλους, αλλά θέλω να έχουμε την ίδια νοοτροπία και να κυριαρχούμε».

Για το ότι ήταν πολύ ήρεμος στον πάγκο: «Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να φωνάζω συνεχώς στους παίκτες μου, δεν είναι σωστό. Θέλω να τους δίνω αυτοπεποίθηση».

Για το ρόστερ: «Βρίσκομαι εδώ και μόλις τρεις μέρες. Δεν ξέρω καλά το ρόστερ. Για μεταγραφές, αρμόδιος είναι ο Γιάνσον».

Για τον τραυματισμό του Σιπριάνο: «Δεν ξέρω ακόμη. Θα έχουμε καλύτερη εικόνα αύριο».

Αν θεωρεί ότι η ομάδα έχει τη φυσική κατάσταση για να αποδώσει με τον τρόπο που θέλει: «Είμαστε ακόμη στην αρχή. Θέλουμε να αποδίδει σε ψηλότερο επίπεδο περισσότερη ώρα στο παιχνίδι. Να έχουμε την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου σε μεγαλύτερη διάρκεια, θα βελτιωθούμε».

Για τη φιλοσοφία του στις αλλαγές: «Εξαρτάται. Σήμερα έγινε αλλαγή ο Σιπριάνο που τραυματίστηκε, ενώ κάποιοι άλλοι ήταν κουρασμένοι. Δεν μπορούν να αγωνίζονται όλοι. Θα επιλέγονται οι 11 καλύτεροι».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 16:57

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2022-2023.

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη-ThemaSports
02/05 @ 11:55

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη

Η Ομόνοια παρουσιάζει όλα τα δεδομένα των παρουσιών της τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ