Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες για να... τελειώσει τον τίτλο νωρίτερα, όμως ο ΑΠΟΕΛ πλέον δεν έχει άλλη επιλογή πέραν του να εξασφαλίσει το μίνιμουμ βαθμολογικό κέρδος.
Τα βαθμολογικά δεδομένα πριν την έναρξη του ματς με την ΑΕΚ στις 11 Μαΐου είναι υπέρ του ΑΠΟΕΛ που καλείται να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που κέρδισε μετά από 35 ματς πρωταθλήματος.
Όλη η σεζόν θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να παραχωρεί διήμερο ρεπό για το Σ/Κ στους ποδοσφαιριστές του, περιμένοντας ότι την Δευτέρα του Πάσχα άπαντες θα είναι έτοιμοι να εισέλθουν σε μια εβδομάδα τελικού.
Εκτός του Πολυκάρπου ο Πορτογάλος τεχνικός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 15:29
Ο Χρύσης Μιχαήλ μίλησε στην εκπομπή BALL BOYZ και το επεισόδιο θα δημοσιευτεί το βράδι της Κυριακής.
28/05 @ 13:33
Ο Πρόδρομος Πετρίδης ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Βραζιλία
28/05 @ 10:51
Στον Super Sport FM μίλησε ο παλαίμαχος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου.
28/05 @ 08:54
Το δικό του αντίο στον ΑΠΟΕΛ είπε ο Γιώργος Εφραίμ μετά την αποχώρηση του από το πόστο του Διευθυντή ποδοσφαίρου των γαλαζοκιτρίνων.
27/05 @ 18:08
Ο Ιβάν Αλέχο παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Ισπανίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του να έρθει στην Κύπρο για το ΑΠΟΕΛ.
27/05 @ 16:10
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τον Γιώργο Εφραίμ
BEST OF THEMASPORTS