Ο Εστεβάο Γουίλιαν είναι το next big thing του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου κι αγωνίζεται με τη φανέλα της Παλμέιρας της ομάδας δηλαδή που πούλησε με πάρα πολλά εκατομμύρια το wonderkid, Έντρικ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 16χρονος (γεννημένος το 2007) μεσοεπιθετικός έχει μπει στο μάτι της Τσέλσι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της SPORT οι Μπλε θα μπουν σε επίσημες διαπραγματεύσεις με τους Βραζιλιάνους και τα χρήματα που πέφτουν στο τραπέζι προκαλούν ζάλη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Άγγλοι θέλουν να πληρώσουν τα 60.000.000 ευρώ της ρήτρας, αλλά το τελικό deal -εφόσον προχωρήσει- αναμένεται να φτάσει τα 75.000.000 ευρώ.

Ο "Μικρός Μέσι" ή Μεσίνιο όπως τον αποκαλούν οι Βραζιλιάνοι έχει παίξει μόλις μία φορά υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα στην πρώτη ομάδα, όμως, η φήμη του είναι τέτοια που οι όποιες συζητήσεις γίνονται κινούνται μόνο στα οικονομικά δεδομένα που προαναφέραμε.

Η Παλμέιρας ομολογουμένως δίνει ρεσιτάλ στη διαχείριση νεαρών ποδοσφαιριστών κι αν τελειώσει και του Μεσίνιο τότε μαζί με το deal του Έντρικ θα βγάλει κοντά στα 200.000.000 ευρώ από δύο ανήλικους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

Έντονη φημολογία για Σέρτζιο Κονσεϊσάο!-ThemaSports
04/05 @ 08:23

Έντονη φημολογία για Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

Με διαμεσολαβητή τον Ζόρζε Μέντες, η Μίλαν θέλει να αρπάξει από την Πόρτο τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

«Μάχη» μεγαθήριων για τον Έντερσον!-ThemaSports
04/05 @ 08:40

«Μάχη» μεγαθήριων για τον Έντερσον!

Τριπλή... μάχη δίνουν Νάπολι, Νιουκάστλ και Τότεναμ για την απόκτηση του Έντερσον από την Αταλάντα.

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο-ThemaSports
04/05 @ 00:27

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο

Με δύο γκολ του Ινάκι Ουίλιαμς από ασίστ του Νίκο Ουίλιαμς, η Μπιλμπάο νίκησε 2-0 στη Μαδρίτη τη Χετάφε στο πρώτο ματς της 34ης αγωνιστικής της La Liga κι εξακολουθεί να ελπίζει για Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!-ThemaSports
04/05 @ 00:10

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!

Η Λούτον πάλεψε στο φινάλε να κλέψει τη νίκη από την Έβερτον, όμως έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ... χαμογελά στη μάχη των δύο ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ