ΑΕΚ: Να βγάλει αντίδραση και να πλησιάσει (Πιθανή ενδεκάδα)

ΑΕΚ: Να βγάλει αντίδραση και να πλησιάσει (Πιθανή ενδεκάδα)

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΖ στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπεν Σιμόν προέρχεται από ισοπαλία με τον Οθέλλο και θέλει να βγάλει αντίδραση απέναντι στην Λεμεσιανή ομάδα, επιστρέφοντας στις νίκες.

Με την έλευση του Ισραηλινού τεχνικού οι «κιτρινοπράσινοι» είχαν βελτιωθεί και πήραν σημαντικές νίκες. Ζητούμενο είναι η ισοπαλία με την ομάδα της Αθηαίνου να μην τους πάρει πίσω και να συνεχίσουν με νίκη.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα της ΑΕΖ πήρε σπουδαία νίκη, καθώς είχε επικρατήσει με 3-1. Το σημερινό παιχνίδι είναι διαφορετικό και το γνωρίζουν, Λιάσος Λουκά και ποδοσφαιριστές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεν Σιμόν δεν υπολογίζει μόνο τον Ρομπέρζ, λόγω καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα: Πίριτς, Ντιουνκού, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρσία, Πονς, Λέδες, Ντίμερς, Φαράζ, Τόνγκια (Γκιούρτσο), Σολ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος 2026: Συγκινεί μητέρα που πουλά τα ρούχα της κόρης της για να βγάλει τον μήνα

Κύπρος 2026: Συγκινεί μητέρα που πουλά τα ρούχα της κόρης της για να βγάλει τον μήνα

Μια μητέρα αποφάσισε να πουλήσει παιδικά ρούχα της κόρης της, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει.