Πόλυς Χαραλάμπους

Βυθίστηκαν στην απογοήτευση οι Ομονοιάτες, επειδή η ομάδα τους έχασε σε άλλο ένα ντέρμπι. Η αντίδραση που έβγαλε στην επανάληψη η ομάδα του Αυγουστή, δεν αποδείχθηκε αρκετή για να της… δώσει έστω κάποιο κέρδος, από την αναμέτρηση με τον Άρη στην Λεμεσό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εμφάνιση δεν ήταν τόσο τραγική, όπως δυο αγωνιστικές προηγουμένως με τον ΑΠΟΕΛ, όμως η ουσία είναι ότι η ομάδα έχασε πάλι και έμεινε επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Με τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία που βγάζει, δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο. Ειδικά στα τελευταία ντέρμπι, με τις ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο.

Φυσικά και έχει μερίδιο ευθύνης ο προπονητής, για να μην τα καταφέρνουν οι πράσινοι σε αυτά τα ματς. Κάποιοι υποστηρίζουν, ειδικά μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με ΑΠΟΕΛ και Άρη, πως ότι είχε να δώσει το έδωσε o Aυγουστή. Δεν προκύπτουν πληροφορίες, ότι κάπως έτσι σκέφτεται και ο ιδιοκτήτης της ομάδας για τον Κύπριο τεχνικό.

Πυρά εξακοντίζονται και εναντίον του αθλητικού διευθυντή Γιέσπερ Γιάνσον, θεωρώντας ότι άργησε να φέρει παίχτες για αντικατάσταση αυτών που έφυγαν για διεθνείς υποχρεώσεις, ειδικά του Γουίλι Σεμέδο, ο οποίος ήταν ηγετική μορφή στα περισσότερα ματς.

Ο Σουηδός τα… ακούει πάλι, για το ότι δεν φρόντισε να φέρει έναν κεντρικό επιθετικό που θα κάνει την μεγάλη διαφορά. Αυτή η συζήτηση γίνεται, πριν καν προσλάβει η διοίκηση τον Γιάνσον, το ότι βασικά δεν έγινε μεγάλη υπέρβαση για «εννιάρι».

Τις τελευταίες εβδομάδες, επειδή έμεινε για κάποιους αγώνες εκτός ο Μάθιους, στο προσκήνιο επανήλθε το ότι δεν υπάρχει δυνατή εναλλακτική του Ουαλού. Με τον προπονητή να… επιστρατεύει τον Μίλετιτς για το δεξί άκρο της άμυνας, στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΛ και στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα.

Με βάσει την εικόνα που εξέπεμψε στον μισό μαραθώνιο η Ομόνοια, δεν μπορούμε να την κατατάξουμε μέσα στις ομάδες που θα κυνηγήσουν τον πρωτάθλημα. Αν δεν παρουσιάσει σαφή βελτίωση και σταθερότητα, θα δυσκολευτεί πολύ να σώσει το ευρωπαικό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Αποτυχημένη η σεζόν εάν δεν πάρει η Ομόνοια το κύπελλο»-ThemaSports
17/05 @ 15:27

«Αποτυχημένη η σεζόν εάν δεν πάρει η Ομόνοια το κύπελλο»

Ο Ανδρέας Κανάρης ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Προπονητής του Λοΐζου ο Φαν Πέρσι-ThemaSports
17/05 @ 13:16

Προπονητής του Λοΐζου ο Φαν Πέρσι

Νέος προπονητής στη Χέρενφεν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον παλαίμαχο άσο να ανακοινώνεται από την Ολλανδική ομάδα στην οποία βρίσκεται ως δανεικός από την Ομόνοια ο Λοΐζος Λοΐζου.

Χαρίτου: «Για τον τελικό δεν δίνω σε καμιά ομάδα πλεονέκτημα»-ThemaSports
17/05 @ 11:53

Χαρίτου: «Για τον τελικό δεν δίνω σε καμιά ομάδα πλεονέκτημα»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Ανδρέας Χαρίτου

Οι σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε τελικούς Κυπέλλου-ThemaSports
17/05 @ 11:35

Οι σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε τελικούς Κυπέλλου

Η Ομόνοια παρουσιάζει τους σκόρερ της σε τελικούς κυπέλλου

Τους θέλει και τους 3  αύριο!-ThemaSports
17/05 @ 11:14

Τους θέλει και τους 3 αύριο!

Κομβική η παρουσία των Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο

Χαρίτου: «Δεν δίνω πλεονέκτημα σε κάποια ομάδα - Διψασμένη η Πάφος»-ThemaSports
17/05 @ 14:21

Χαρίτου: «Δεν δίνω πλεονέκτημα σε κάποια ομάδα - Διψασμένη η Πάφος»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ