Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-2 επί του Οθέλλου για την 18η αγωνιστική.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που στο τέλος το κερδίσαμε. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και μπορούσαμε να βάζαμε κι άλλο γκολ. Με ένα λάθος ο Οθέλλος μπήκε στο παιχνίδι. Έδωσαν αρκετά ψυχικά αποθέματα οι παίκτες. Δείξαμε θέληση και αποφασιστικότητα στο τέλος και καταφέραμε να νικήσουμε, ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό παίρνει συνεχώς αποτελέσματα. Αξίζει στα παιδιά αυτή η νίκη, να συνεχίσουμε έτσι, συγχαρητήρια και στον κόσμο που μας έσπρωξε».
Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Παίζει και ο αντίπαλος, προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες που μπήκαν βοήθησαν και είναι καλό να έχεις παίκτες που μπορούν να σου αλλάξουν το παιχνίδι».
Σχόλιο για τον Φράγκο: «Τον πιστεύουμε γι'αυτό τον φέραμε. Δεν κάναμε σε κανέναν χάρη και ο Αντρέας το απέδειξε. Το είπα από την αρχή ότι πιστεύω στους παίκτες μου και προχωρούμε ενωμένοι».
Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε κόντρα στην Πάφο η ΑΕΛ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που... ξεθάρρεψε και έβαλε πίεση, βρήκε ευκαιρίες, είχε και αρκετές καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει έστω μια φορά για να βρεθεί κοντά σε ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/11 @ 18:59
Η Ανόρθωση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σένσι στο 78' νίκησε 1-0 την Freedom 24 Krasava ΕΝΥ στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» για την 9η αγωνιστική. Με 10 ποδοσφαιριστές από το 63΄λόγω αποβολής του Πάνκοφ η ομάδα του Ύψωνα.
29/10 @ 11:25
Αυτή την εβδομάδα, στον απόηχο της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, η ομάδα της Overlap — Άντρεα Καφά, Βάσσος Ηλιάδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Χαμπής — σχολίασε όσα έγιναν και απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο;
25/10 @ 10:17
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS