Πότε υπολογίζεται η επιστροφή του ΚΡΕΣΠΟ

Πότε υπολογίζεται η επιστροφή του ΚΡΕΣΠΟ

Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου αναμένουν να διαρκέσει η απουσία του Κρέσπο λόγω τραυματισμού.

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας, Νίκος Κουγιάλης, αναμένουν τον Ισπανό αμυντικό να επιστρέψει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Τι είπε:

«Περί το τέλος του μήνα θα είναι έτοιμος ο Κρέσπο. Τράβηξε βαρύ φορτίο φέτος και τον αναμένουμε πίσω. Δίνει άλλο αέρα στην ομάδα μας. Είναι αρχηγός πως να το κάνουμε»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Λίσι: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση - Να γίνει ο ΠΑΟΚ μια ομάδα που θα αγαπούν να βλέπουν οι οπαδοί»

Λίσι: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση - Να γίνει ο ΠΑΟΚ μια ομάδα που θα αγαπούν να βλέπουν οι οπαδοί»

Ο Αλέσιο Λίσι ξεκαθάρισε τι ακριβώς θέλει να παρουσιάσει στον φετινό ΠΑΟΚ και ανέφερε πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για την πρόκληση απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου στα προκριματικά του Europa League.