ΒΙΟΛΑΡΗΣ: «Πήραμε Ψύχα, σε επαφές για Χαραλάμπους»

ΒΙΟΛΑΡΗΣ: «Πήραμε Ψύχα, σε επαφές για Χαραλάμπους»

O διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό ματς με την Καρμιώτισσα: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Θα το απολαύσουμε και ελπίζουμε ο καλύτερος να κερδίσει»

Για τα μεταγραφικά: «Πήραμε Πέτρο Ψύχα, υπέγραψε ο παίκτης για ενάμιση χρόνο. Θα του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο και ότι δεν πέτυχε στις προηγούμενές του ομάδες να το πετύχει μαζί μας. Έχουμε επαφές με Στέφανο Χαραλάμπους όμως παγιοποιήθηκαν γιατί παίζουμε μεταξύ μας οι δύο ομάδες. Για τον Ανέστη δεν έχει παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, όπως και για κανέναν παίκτη μας. Όλοι οι παίκτες είναι εξίσου υπολογίσιμοι».

Για τα αγωνιστικά: «Τσουκαλάς και Μαλόνε έχουν κάρτες και δεν υπολογίζονται, όπως και ο Λουκίλι που απουσιάζει στο εξωτερικό».

Για προτάσεις: «Δεν μας έχει προσεγγίσει κάποια ομάδα για παίκτη μας. Ξέρουμε ότι γλυκοκοιτάζουν κάποιους, όμως να κάνουν υπομονή να τελειώσει η σεζόν και να μιλήσουμε. Ο πρόεδρος χειρίζεται αυτά τα θέματα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νέα ανακοίνωση από ΚΟΠ: Ποια ματς αναβάλλονται και πότε θα αποφασίσουν για τα ντέρμπι του Α' Γκρουπ

Νέα ανακοίνωση από ΚΟΠ: Ποια ματς αναβάλλονται και πότε θα αποφασίσουν για τα ντέρμπι του Α' Γκρουπ

Νέα ανακοίνωση από την ΚΟΠ, η οποία ενημερώνει για την αναβολή όλων των σημερινών (18/04) αγώνων των πρωταθλημάτων Β’ Κατηγορίας, Γ’ Κατηγορίας, Νέων Κ-19 και Παίδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17.