Πόλυς ΧαραλάμπουςΟ μέχρι πρότινος προπονητής της Απόλλων Ladies Λορέντ Φασσότ, θα είναι μέλος του επιτελείου του νέου τεχνικού των κυανολεύκων Πάμπλο Ματσίν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Βέλγος, όπως πληροφορούμαστε, είναι ο άνθρωπος που έδωσε πολλές πληροφορίες στον Ματσίν, όταν του έγινε πρόταση συνεργασίας από την Λεμεσιανή ομάδα.
Ο Φασσότ ζει μόνιμα στην Λεμεσό, από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο.
Ο Ματσίν θα φέρει μαζί του κι άλλους συμπατριώτες του, οι οποίοι θα στελεχώνουν το επιτελείο του. Φτάνουν ξημερώματα Τετάρτης στην Κύπρο, πιάνουν δουλειά από αύριο ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
Πανέτοιμη για την αποψινή (19:45) μάχη με αντίπαλο την Καϊράτ Αλμάτι στο Καζακστάν είναι η Πάφος FC, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/10 @ 09:48
Κάλεσμα στον κόσμο του Απόλλωνα από το τμήμα φούτσαλ του σωματείου, για το ιστορικό Λεμεσιανό ντέρμπι με αντίπαλο την Πρωταθλήτρια ΑΕΛ (23/10, 20:30):
20/10 @ 16:14
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Απόλλωνα για τον θάνατο του Κωστάκη Ν. Λευκαρίτη που απεβίωσε σήμερα...
19/10 @ 09:06
Αγχωτική και επαγγελματική νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας επί της Ομόνοιας Αραδίππου. Μίλησαν οι αλλαγές, στην φάση που κερδήθηκε και στην εκτέλεση του πέναλτι από τον Πέδρο Μάρκες.
18/10 @ 21:50
Έβαλε τέλος στην αφλογιστία ο Πέδρο Μάρκες!
18/10 @ 19:23
Λιγότεροι από 3000 είναι οι οπαδοί του Απόλλωνα που πήγαν απόψε στο στάδιο «Αλφαμέγα», για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.
18/10 @ 17:40
Δείτε την ενδεκάδα του Απόλλωνα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου
BEST OF THEMASPORTS