Η Μπαρτσελόνα θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά φαίνεται πως θα πρέπει να τον πληρώσει ακριβά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μπαρτσελόνα πέρσι κατέκτησε την La Liga και έτσι το καλοκαίρι προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες ώστε να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Αυτές που ξεχώρισαν ήταν οι μεταγραφές των Ιλκάι Γκουντογκάν, Ζοάο Φέλιξ και Ζοάο Κανσέλο. Οι δύο τελευταίοι πήγαν στη Βαρκελώνη με τη μορφή δανεισμού την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου και οι «Μπλαουγκράνα» επιθυμούν να τους κρατήσουν και τους δύο στο ρόστερ τους.

Από τότε που έφτασε στην ομάδα, ο Πορτογάλος αμυντικός έκανε καλές εμφανίσεις και έτσι κατάφερε να βρει μία θέση στη βασική ενδεκάδα του Τσάβι. Η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και μετά το καλοκαίρι και φαίνεται πως θέλει να κινηθεί σε επίσημη πρόταση προς τη Μάντσεστερ Σίτι. Πλέον, έγινε και γνωστό το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει στους «Πολίτες», σύμφωνα με τη «SPORT» για τον Ζοάο Κανσέλο.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως οι «Μπλαουγκράνα» για να κρατήσουν στην ομάδας τους τον έμπειρο ποδοσφαιριστή θα πρέπει να καταθέσουν μία πρόταση, η οποία θα ξεπερνάει τα 30 εκατομμύρια ευρώ ώστε να πείσει τη Μάντσεστερ Σίτι να πει το «ναι» για την παραχωρήσει του Κανσέλο.

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να πληρώσει ακριβά για τον Κανσέλο

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα θέλει να υπογράψει μόνιμα και τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Γίνεται αντιληπτό πως θα είναι δύσκολο να μείνουν και οι δύο ποδοσφαιριστές στο Καμπ Νου και θα έχει αρκετό ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθούν αυτές οι δύο υποθέσεις τους επόμενους μήνες.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, δήλωσε πρόσφατα ότι εργάζονται πάνω σε λύσεις που θα τους επιτρέψουν να κρατήσουν το πορτογαλικό δίδυμο στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους εκπροσώπους των παικτών και τις αντίστοιχες ομάδες τους.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κερδίσει με δυσκολία την Αλμερία με 3-2 για το Πρωτάθλημα και όταν επιστρέψει, στις 4 Ιανουαρίου, θα αντιμετωπίσει τη Λας Πάλμας.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Βόμβες» Ρούνεϊ για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ: «Προσποιούνται τους τραυματίες!»-ThemaSports
13/05 @ 09:36

«Βόμβες» Ρούνεϊ για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ: «Προσποιούνται τους τραυματίες!»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έκρυψε τον έντονο εκνευρισμό του για την εικόνα που παρουσιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πετώντας τα... βέλη του σε ποδοσφαιριστές των «Κόκκινων Διάβολων».

Επική δήλωση Χάβερτς: «Είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της Τότεναμ!»-ThemaSports
13/05 @ 08:36

Επική δήλωση Χάβερτς: «Είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της Τότεναμ!»

Ο Κάι Χάβερτς με δηλώσεις του στο στο «Sky Sports» έδειξε πόσο πολύ θέλουν όλοι στην Άρσεναλ το πρωτάθλημα και τι θα κάνουν γι' αυτό!

Τέσσερις ομάδες σε ακτίνα δύο βαθμών: Κι όμως, υπάρχει πρωτάθλημα με πιο συναρπαστικό φινάλε από τη Σούπερ Λίγκα!-ThemaSports
13/05 @ 01:27

Τέσσερις ομάδες σε ακτίνα δύο βαθμών: Κι όμως, υπάρχει πρωτάθλημα με πιο συναρπαστικό φινάλε από τη Σούπερ Λίγκα!

Τρεις στροφές πριν το φινάλε, τέσσερις ομάδες μάχονται για το πρωτάθλημα στη Δανία.

Όρτα: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»-ThemaSports
13/05 @ 08:27

Όρτα: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Στην κούραση απέδωσε την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο Όρτα, που εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά την λήξη του δανεισμού του.

Σώθηκε με buzzer beater του Ταρεμί η Πόρτο - Σπουδαίο διπλό για Μπράγκα, πεντάρα η Μπενφίκα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
13/05 @ 00:38

Σώθηκε με buzzer beater του Ταρεμί η Πόρτο - Σπουδαίο διπλό για Μπράγκα, πεντάρα η Μπενφίκα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με γκολ του Μεχντί Ταρέμι στο 90'+8' η Πόρτο νίκησε με το... ζόρι 2-1 την Μποαβίστα και είναι το αφεντικό για το εισιτήριο του Europa League. Σπουδαία νίκη για Μπράγκα, πεντάρα από Μπενφίκα.

«Κλείδωσε» το Champions League η Λιλ, ηττήθηκε στο εντός έδρας «αντίο» του Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
13/05 @ 00:32

«Κλείδωσε» το Champions League η Λιλ, ηττήθηκε στο εντός έδρας «αντίο» του Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Την ήττα με 3-1 από την Τουλούζ γνώρισε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Λιλ νίκησε 2-1 τη Ναντ, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο επόμενο Champions League!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ