Πόλυς ΧαραλάμπουςΟ μεγαλομέτοχος της εταιρίας Χρήστος Πουλλαϊδης, γνωστοποίησε την περασμένη Παρασκευή στην συνέλευση του σωματείου, ότι θα συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στις προσπάθειες για να υπερπηδηθεί ο «σκόπελος» των κριτηρίων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν, ότι η… κατάθεση του «Πούλλα» θα είναι 400 χιλιάδες ευρώ. Ουσιαστικά καλύπτει κατά το ένα τρίτο, το ποσό που απαιτείται για να μην έχει κυρώσεις η ομάδα.
Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αν θα έχουν αίσιο τέλος, οι διεργασίες των επιφανών οικονομικά μελών, για εφαρμογή του μοντέλου της πολυμετοχικότητας στην εταιρία διαχείρισης της ομάδας.
Ο Πουλλαϊδης τόνισε στη συνέλευση της Παρασκευής, ότι υποστηρίζει την εν λόγω προσπάθεια. Μόνο αν «στραβώσει» το πράγμα, θα μπει στην διαδικασία να εξετάσει σχέδιο Β’, για να μην μείνει η ομάδα στα κρύα του λουτρού…
Aύριο είναι προγραμματισμένη η συνέλευση της εταιρίας διαχείρισης (στην οποία παραμένει μεγαλομέτοχος ο Πουλλαϊδης), στη διάρκεια της οποίας θα ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους οι επιχειρηματίες που "δούλεψαν' και εισηγούνται το μοντέλο της πολυμετοχικότητας.
Με τον Ανδρέα Τεττέη να έχει ασίστ και να είναι εκπληκτικός στο ντεμπούτο του, η Εθνική Ελλάδας επέστρεψε στις νίκες με το 3-2 κόντρα στη Σκωτία. Σκόρερ οι Μπακασέτας, Καρέτσας, Τζόλης, τρομερός ο Βλαχοδήμος!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/11 @ 10:28
Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης για την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.
13/11 @ 11:22
Συγκινητικό μήνυμα από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης, για τον φίλο τους και μαχητή «Σύμπα», που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο:
12/11 @ 21:38
Ζορίστηκε στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο της Ανόρθωσης, σε τέτοιο βαθμό, που δημιούργησε αμφιβολίες για το αν μπορεί να οδηγήσει την «κυρία» σε... ασφαλή μονοπάτια και να την απομακρύνει οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη.
12/11 @ 13:34
Οι δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλας Μάρκου στον ΣΠΟΡ FM.
13/11 @ 21:00
Ο Στέφανο Σένσι είναι χωρίς αμφιβολία η κορυφαία μεταγραφή της Ανόρθωσης για τη φετινή σεζόν.
11/11 @ 15:04
Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport 104 με την Μαρίνα Αργυρού ήταν η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου.
BEST OF THEMASPORTS