Επίσημη τοποθέτηση για Παναγή και Ηλία!

Επίσημη τοποθέτηση για Παναγή και Ηλία!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την ήττα από την Ανόρθωση: « Ακόμα ένα παιχνίδι μετα τον Απόλλωνα όπου στα τελευταία λεπτά δεχόμαστε γκολ και χάνουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα δείχνει να είναι βελτιωμένη και το επόμενο παιχνίδι ελπίζουμε να πάρουμε κάποιο βαθμό».

Για την ΑΕΚ: «Είναι ανεβασμένη, θέλουμε να χτυπούμε όλα τα παιχνίδια ειδικά στην έδρας μας. Δεν θα γίνει παιχνίδι όπως στο πρώτο γύρο. Απέναντι σε μια ποιοτική και μια πολύ δύσκολη ομάδα».

Για την αλλαγή στις εμφανίσεις: « Όταν χάνεις βαθμούς τα τελευταία λεπτά, σίγουρα δεν είσαι ικανοποιημένος αλλά με τις εμφανίσεις είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να το βλέπουμε συνολικά. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς , ειδικά στην έδρα μας θέλουμε να παίρνουμε την νίκη. Είναι παιχνίδια που ανεβάζουν τους ποδοσφαιριστές μας».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Ο Λίπσκι επιστρέφει, θα απουσιάζει ο Ιερόντο και ο Καμπρέρα λόγω καρτών και ο Παναγή με τον Χριστοφή λόγω τραυματισμών. Οι υπόλοιποι είναι στην αποστολή. Ο Χριστοφή κάνει αγώνα δ΄ρομου για τον Οθέλλο, ο Παναγή θέλει μία ίσως και δύο εβδομάδες. Δεν βιαζόμαστε».

Για τον Παναγή: «Δεν υπάρχει οποιαδήποτε ρήτρα στην συμφωνία με την Ομόνοια, είναι παίκτης του Εθνικού και για να γίνει ότιδηποτε αυτό θα συμφωνηθεί ανάμεσα σε εμάς, τον παίκτη και την Ομόνοια».

Για τον Μάριο Ηλία: «Δεν έχω κάτι στα υπόψη μου, όμως είμαστε ανοικτοί σε συζήτησεις με όποια ομάδα θέλει τον Μάριο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χειροπέδες σε 7 πρόσωπα και δεκάδες καταγγελίες από τις στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας - Τι αφορούν

Χειροπέδες σε 7 πρόσωπα και δεκάδες καταγγελίες από τις στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας - Τι αφορούν

Συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας οι στοχευμένες προληπτικές επιχειρήσεις της Αστυνομίας, με ενισχυμένη παρουσία σε καίρια σημεία αστικών περιοχών, με στόχο την πρόληψη σοβαρών εγκληματικών ενεργειών, την προστασία των πολιτών και τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης.