Πόλυς Χαραλάμπους

Με παρτίδα πόκερ μοιάζει η ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του μεγαλομετόχου Χρήστου Πουλλαίδη και του προέδρου της εταιρίας Αντρέα Σάντη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για όσους έχασαν επεισόδια χθες βγήκε στην δημοσιότητα, νέα επιστολή του «Πούλλα» προς το ΔΣ της εταιρίας, όπου επαναλαμβάνει ότι παραχωρεί άμεσα τις μετοχές του, υπο την προϋπόθεση ότι αν δεν εξευρεθεί το συνολικό ποσό των 2 εκατομμυρίων μέχρι και τις 15 Μαίου του 2024, τότε οι μετοχές θα επιστραφούν πίσω στην οικογένεια του ή στο σωματείο.

Βασικά τα λεφτά αυτά, για τους μη γνωρίζοντες, καλείται να τα βρει ο πρόεδρος της εταιρίας από επενδυτές. Ο Αντρέας Σάντης, είχε πει από την περασμένη Άνοιξη, ότι θα βρει ανθρώπους να βάλουν αυτό το ποσό στην εταιρία.

Ο κόσμος είναι ικανοποιημένος, γιατί φέτος η ομάδα… μυρίζει Ανόρθωση, επιστρέφοντας σε πρωταγωνιστική πορεία. Διεκδικεί ευρωπαικό εισιτήριο, αν συνεχίσει την σταθερή πορεία, βγάζοντας παράλληλα το ίδιο μέταλλο, γιατί όχι να χτυπά μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Όμως, όσοι παρακολουθούν τα «επεισόδια» με την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ των Σάντη-Πουλλαϊδη, μια ανησυχία την έχουν, να μην επηρεάσουν την ομάδα όλα αυτά και να χαλάσουν την «μαγιονέζα» που φτιάχθηκε το περασμένο Καλοκαίρι…  

* Oυδέτερη στάση τηρεί ο πρόεδρος του σωματείου Ευγένιος Χαμπουλάς, για όλα όσα τεκταίνονται και καλά κάνει. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γκούλα: «Γκελάρει-ξεγκελάρει», οι προυποθέσεις για να πετύχει είναι άλλες… -ThemaSports
17/05 @ 10:36

Γκούλα: «Γκελάρει-ξεγκελάρει», οι προυποθέσεις για να πετύχει είναι άλλες…

Κατέληξε στον Σλοβάκο Άντριαν Γκούλα ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, για την διαδοχή του Πάμπλο Ματσίν. Από χθες το απόγευμα που βγήκε προς τα έξω, ότι θα «ποντάρει» στον 48χρονο φαλακρό κόουτς, περιδιαβάζοντας τα Σόσιαλ Μήντια, ποικίλουν οι απόψεις των οπαδών…

Έχουμε αμφιβολίες για «Κβίλι»… -ThemaSports
15/05 @ 09:58

Έχουμε αμφιβολίες για «Κβίλι»…

Όλες σχεδόν οι ιστοσελίδες, έγραψαν χθες, ότι ο Άρης προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Κβιλιτάϊα, με συνολικές απολαβές 1.5 εκατομμύρι ευρώ!

Ούτε οι σούπερ αντι-ΑΠΟΕΛίστες δεν το αμφισβητούν!  -ThemaSports
12/05 @ 09:31

Ούτε οι σούπερ αντι-ΑΠΟΕΛίστες δεν το αμφισβητούν!

Παραμένουν μεθυσμένοι στον ΑΠΟΕΛ, ύστερα από την… επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής «δουλειάς». Καταφέρνοντας να πάρουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος, μετά από 5 χρόνια στον εξώστη του οικήματος στην καρδιά της Λευκωσίας!

Πληγώνει πολύ η απώλεια στο «photo finish»… -ThemaSports
12/05 @ 08:57

Πληγώνει πολύ η απώλεια στο «photo finish»…

Θα χρειαστούν μέρες στην ΑΕΚ να χωνέψουν το ότι έχασαν το πρωτάθλημα στο «φώτο φίνις». Το ότι δέχονται συγχαρητήρια από παντού, ότι ήταν άξιος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, αμφιβάλλουμα κατά πόσον λειτουργεί ως «καταπραϋντικό» για την πίκρα και την στεναχώρια που νιώθουν…

Απόδειξη ο Μεντιλίμπαρ! Χωρίς κόουτς-αλεπού δεν πας πουθενά… -ThemaSports
10/05 @ 08:16

Απόδειξη ο Μεντιλίμπαρ! Χωρίς κόουτς-αλεπού δεν πας πουθενά…

Αμέσως μετά τον επικό διπλό θρίαμβο επί της Άστον Βίλα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ρωτήθηκε από τον συνάδελφο της Cosmote Tv, κατά πόσον πίστευε σε πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Ληγκ, πριν τρεις μήνες όταν «μπάρκαρε» για πρώτη φορά στο ερυθρόλευκο λιμάνι.

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ