Πόλυς Χαραλάμπους

Το πιο εκκωφαντικό αποτέλεσμα της 11ης αγωνιστικής το πέτυχε η Καρμιώτισσα. Ανάγκασε τον πρωταθλητή Άρη, στην δεύτερη φετινή του ήττα (η πρώτη ήταν από τον Απόλλωνα). Αίσθηση προκάλεσε το… μέγεθος του σκορ (4-1) για την ομάδα του Χρήστου Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της… πορτοκαλί βραδιάς στο Παφιακό, ήταν ο Αντρέας Κατσαντώνης. Έδωσε τρεις ασίστ, σημείωσε το δεύτερο γκολ!

Το παλικάρι είναι στα 23 του χρόνια. Οι δημοσιογράφοι και η κοινή γνώμη, τον μάθαμε βασικά πριν 4 χρόνια, όταν μετακόμιζε (ως ερασιτέχνης) από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ.

Του δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες, στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, αλλά δεν μπόρεσε να τις αρπάξει. Πήγε δανεικός στην Αγία Νάπα, μετά αποφάσισε να ξενιτευτεί. Έφτασε μέχρι την Σουηδική Νταλκούρντ, πέρσι ήταν στον Πανσερραϊκό στην Β’ κατηγορία στην Ελλάδα.

Το περασμένο Καλοκαίρι ψαχνόταν, εν τέλει του… άνοιξαν την πόρτα στην Καρμιώτισσα. Αν θα κάνει ουσιαστικό restart στην καριέρα του και θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε μεγάλο κλαμπ, θα το δείξει ο χρόνος... 

Προς το παρών, απολαμβάνει μαζί με τους συμπαίχτες του, το χθεσινό «χουνέρι» επί της ομάδας που τρελαίνει την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη της νήσου τα τελευταία δυο χρόνια...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυμα από Λεμεσό στον Ραφαήλ Μάμα! -ThemaSports
16/05 @ 10:54

Μήνυμα από Λεμεσό στον Ραφαήλ Μάμα!

Έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας, ο Ραφαήλ Μάμας. Λογικό είναι να μπει στη λίστα άλλων ομάδων του νησιού…

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ στο {TS}: «Ήταν πολύ δύσκολος ο στόχος της παραμονής - Να πάμε ένα βήμα πιο πάνω τη νέα χρονιά» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 20:58

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ στο {TS}: «Ήταν πολύ δύσκολος ο στόχος της παραμονής - Να πάμε ένα βήμα πιο πάνω τη νέα χρονιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, Ανδρέας Κατσαντώνης, ο οποίος θα παραλάβει στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024, το βραβείο για την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ στο Β' γκρουπ μαζί με τον Μάριο Ηλία του Εθνικού Άχνας.

Μιλούν με τον Βέλγο Βάντερμπιστ για να τον... ξαναφέρουν Κύπρο!-ThemaSports
15/05 @ 19:17

Μιλούν με τον Βέλγο Βάντερμπιστ για να τον... ξαναφέρουν Κύπρο!

Ο 46χρονος Βέλγος προπονητής, Φρέντερικ Βάντερμπιστ, είναι ψηλά στη λίστα του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους, για να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Λεμεσιανής ομάδας.

«Από συνεντεύξεις όλοι, σύντομα τα νέα για τον προπονητή» -ThemaSports
15/05 @ 15:28

«Από συνεντεύξεις όλοι, σύντομα τα νέα για τον προπονητή»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Στο τιμ της Καρμιώτισσας ο Μερκής-ThemaSports
12/05 @ 18:24

Στο τιμ της Καρμιώτισσας ο Μερκής

Ο Γιώργος Μερκής συμφώνησε με τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας, Σταύρο Δημοσθένους και στη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025) θα αποτελεί μέλος της προπονητικής ομάδας των Ακαδημιών.

Συγχαρητήρια σε Βιολάρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
10/05 @ 12:35

Συγχαρητήρια σε Βιολάρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Αμερικανική Ακαδημία συγχαίρει τον μαθητή της, Αντρέα Βιολάρη για το ντεμπούτο του στην Α’ κατηγορία με την Καρμιώτισσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ