Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Για το γεγονός ότι είναι σημαντικός ο κυριακάτικος αγώνας με τη Δόξα: «Συμφωνώ και επαυξάνω. Εξίσου μεγάλος τελικός όπως τα παιχνίδια που ακολουθούν διακυβεύονται τρεις βαθμοί και θέλουμε να πάμε με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και ψυχολογία στη διακοπή. Εννοείται ότι πρέπει να επιδείξουμε υπομονή, ο αντίπαλος θα έρθει να αμυνθεί, να παίξει με το χρόνο, να μεταφέρει την πίεση στη δική μας πλευρά. Χρειάζεται υπομονή από εμάς και τον κόσμο και ελπίζουμε να ασκήσουμε την πίεση που χρειάζεται εντός αγωνιστικού χώρου για να φτάσουμε στη νίκη».

Για την εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά: «Οι αριθμοί στην αμυντική μας συμπεριφορά είναι εξαιρετικοί αν υπολογίζουμε ότι πρόκειται για ολοκαίνουργια ομάδα με νέο τερματοφύλακα, νέους ακραίους αμυντικούς και ένα δίδυμο στόπερ που φέτος καθιερώνεται για πρώτη φορά. Δεν απειλούμαστε γενικά. Δεν κινδυνέψαμε πέραν του πρώτου ημιχρόνου με τον ΑΠΟΕΛ και μία φάση με τον Παπαφώτη κόντρα στην ΑΕΛ και ένα σουτ του Κόκοριν με τον Άρη».

Για τα λίγα γκολ ενεργητικό και τον πλουραλισμό: «Από εκεί και πέρα πρέπει να σκοράρουμε, έχουμε ποιότητα μπροστά. Εννοείται ότι οι αριθμοί μας δεν ήταν αυτοί που θέλαμε, εννοείται πρέπει να βελτιωθούμε, εννοείται ότι η ομάδα έγινε πιο παραγωγικοί στα τελευταία παιχνίδια, αλλά υπάρχει εξήγηση και εδώ και για αυτό δεν κερδίσαμε τον Οθέλλο και τη Νέα Σαλαμίνα. Εκτός από τον Μπεσάρτ και τον Κρεμέντσικ οι υπόλοιποι που παίζουν στην επίθεση ήρθαν μετά. Μιλάμε για όλη τη μεσοεπιθετική γραμμή που ήταν εκτός πριν από μερικές αγωνιστικές. Παίρνουμε γκολ από τα μπακ μας και αυτό είναι σημαντικό. Όταν παίρνεις 10-15 γκολ τον χρόνο από παίκτες που δεν παίζουν στην επίθεση, τότε έχεις αυξημένες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου».

Για τα εισιτήρια με Δόξα: «Εχουμε 8.200 περίπου στη διάθεσή μας. Αν συνυπολογίσουμε ότι έχουμε 6.000 κάρτες διαρκείας, θα έχει πάρα πολύ κόσμο, θα διατεθούν πολλά εισιτήρια είτε διαδικτυακά, είτε από την μπουτίκ, είτε από τα εκδοτήρια στο γήπεδο».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός μόνο ο Σαγκάλ που θα προστατευτεί για να επιστρέψει μετά από τη διακοπή στη διάθεση του προπονητή που θα είναι έτοιμος. Θα δουλέψουμε περισσότερο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, της ομοιογένειας και στα συστήματα του προπονητή. Ο Βάργκα ακόμη είναι στο πενήντα τοις εκατό. Ο Μάρκες αγωνιζόταν στην Ολλανδία, όπως και ο Κοστάκε στη Ρουμανία. Ήταν θέμα προσαρμογής και ομοιογένειας».

Για τους Κυριάκου και Δημητρίου που κλήθηκαν στην Εθνική Κύπρου: «Ο Χάμπος δικαίως είναι στην Εθνική, είναι ο κορυφαίος μας παίκτης. Ο Δημητρίου είναι ο κορυφαίος Κύπριος τερματοφύλακας. Σε εμάς δεν παίζει πολύ λόγω και της παρουσίας του Πίτερ Λέουενμπερφ, αλλά όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί στο παρελθόν απέδειξε ότι δικαιολογημένα είναι παίκτης του Απόλλωνα για αυτό και του είχαμε ανανεώσει πέρσι».

«Είναι όλοι κοντά, μια βδομάδα μπορεί να είσαι πρώτος, την άλλη όχι. Ο στόχος είναι να παίρνεις τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος να δεις που μπορείς να φτάσεις, όλες οι ομάδες είναι κοντά και ο ανταγωνισμός μεγάλος», είπε για τον ανταγωνισμό στο φετινό πρωτάθλημα και κατέληξε ενόψει Δόξας: «Καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει για την τρίτη διαδοχική μας νίκη».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Το λεύκωμα θα προσφέρει αιώνια δόξα και αναγνώριση» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/10 @ 18:01

«Το λεύκωμα θα προσφέρει αιώνια δόξα και αναγνώριση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε η παρουσίαση του επετειακού λευκώματος "Απόλλων Λεμεσού: Η Ιστορία 1954-2024".

Απόλλων: Ενημέρωση για τους τραυματίες -ThemaSports
07/10 @ 11:55

Απόλλων: Ενημέρωση για τους τραυματίες

Οι γαλάζιοι μέσω σοσιαλ μίντια ενημερώνουν για την κατάσταση των παικτών που είναι τραυματίες

Δεν άκουσαν το... «καμπανάκι» - Το μεγάλο «ΠΡΕΠΕΙ» πριν τα σερί ντέρμπι με τους Ευρωπαίους-ThemaSports
05/10 @ 16:26

Δεν άκουσαν το... «καμπανάκι» - Το μεγάλο «ΠΡΕΠΕΙ» πριν τα σερί ντέρμπι με τους Ευρωπαίους

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε με 2-0 από την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος» και έχασε την ευκαιρία να «χτίσει» ένα μικρό νικηφόρο σερί σε μία τετράδα αγώνων με ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία, με εξαίρεση την ομάδα των Πολεμιδιών που βλέπει και... λίγο πιο ψηλά.

Πήρε ότι έδωσε ο Απόλλωνας-ThemaSports
04/10 @ 23:30

Πήρε ότι έδωσε ο Απόλλωνας

Έχασε με κατεβασμένα τα χέρια απόψε ο Απόλλωνας από τη μαχητική Καρμιώτισσα με 2-0, για δεύτερο σερί παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
04/10 @ 19:13

Οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε φωτογραφίες με τον κόσμο από το στάδιο «Αμμόχωστος -Επιστροφή» για τον αγώνα Καρμιώτισσα- Απόλλων.

ΓΚΟΥΛΑ: «Αυτό είναι το παράπονο που έχω από τους παίκτες μου»-ThemaSports
04/10 @ 21:13

ΓΚΟΥΛΑ: «Αυτό είναι το παράπονο που έχω από τους παίκτες μου»

Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αντριάν Γκουλά, μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος .

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ