Πόλυς ΧαραλάμπουςΕίναι συνηθισμένη φράση στα μέρη μας, αυτή που «παίζει» στον τίτλο. Ισχύει νομίζουμε και στην περίπτωση του Ρικάρντο Σα Πίντο, παρά την αναβολή της λήψης απόφασης από τον αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός τσακώθηκε με την… μισή Ανόρθωση (έσπρωξε και τον τέταρτο διαιτητή), αποκλείεται να γλυτώσει τον αποκλεισμό μερικών μηνών.
Τι θα σημαίνει αυτό για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ; Θα επιβεβαιωθούν όσα βγαίνουν από την περασμένη Δευτέρα (μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τον Εθνικό), για (πιθανή) αποπομπή του από τον γαλαζοκίτρινο πάγκο.
Αν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, θα έχει ενδιαφέρον το νομικό «πάτημα» του επίσημου ΑΠΟΕΛ. Κι στην πορεία, αν θα διεκδικήσει αποζημίωση ο Πορτογάλος κόουτς…
*O τίτλος θα μπορούσε να είναι και διαφορετικός στην κυπριακή ντοπιολαλιά: "Η κκελλέ του εν κομμένη".
Άρχισε η διαδικασία «δολοφονίας χαρακτήρων» μερικών παιχτών του Απόλλωνα, επειδή δεν ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά στην χθεσινή πρεμιέρα με τον Άρη. Τούτο συνέβη βασικά στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όπως και στα πρώτα στάδια της επανάληψης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/08 @ 17:17
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση, ενόψει του αυριανού (24/08) αγώνα με αντίπαλο την Ε.Ν. Ύψωνα, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
21/08 @ 21:01
Η ενημέρωση.
21/08 @ 20:43
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη της ελεύθερης προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Freedom24 Krasava ΕΝΥ.
21/08 @ 19:01
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ.
21/08 @ 16:40
Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης έκανε προσπάθεια για την απόκτηση του Βέρντε
21/08 @ 11:44
Δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ κάνουν το επόμενο βήμα με επαγγελματικά συμβόλαια. Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Γιαννακού και Ανδρέα Γεωργίου, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2028.
BEST OF THEMASPORTS