Στον ΣΠΟΡ FM ο παλαίμαχος του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Αυτό που χαροποίησε όλους τους οπαδούς είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Υπήρχε ηρεμία στην ομάδα. Οι παίκτες είχαν διάθεση. Αυτό χρειαζόταν η ομάδα. Νομίζω είναι το μεγαλύτερο σκορ που έκανε ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία δυο χρόνια».

Για τον Σα Πίντο: «Αυτό που ξεχώρισε χτες ήταν η ηρεμία. Ήταν ένα πρόβλημα που δημιουργείτο λόγω της έντασης του Σα Πίντο στον πάγκο. Η διοίκηση έχει μελετήσει αυτό το θέμα. Σίγουρα θα έχει εναλλακτικές λύσεις. Αυτό που είδα χτες με τον βοηθό του κ. Σα Πίντο πρέπει να προβληματίσει τη διοίκηση. Υπάρχει ενδεχόμενο να παραμείνει ο βοηθός. Πρέπει η διοίκηση να είναι προετοιμασμένη για το οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Νομίζω ότι η διοίκηση θα βρει τη λύση από το υφιστάμενο προσωπικό. Η άποψη μου είναι να παραμείνει ο Ντομίνγκεζ ως πρώτος προπονητής εάν τιμωρηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή ο Σα Πίντο».

Για την ενίσχυση: «Τον Δεκέμβριο η διοίκηση πρέπει να δει την ενίσχυση της ομάδας. Με ενίσχυση επιθετικά ο ΑΠΟΕΛ θα επανέλθει στο δρόμο για την διεκδίκηση του τίτλου».

Για τον Γαβριήλ: «Εγώ τον είχα φέρει στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν σε ιδιωτική ακαδημία. Ήρθε σε ηλικία 10 ετών στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ. Το παιδί έπαιζε αριστερό φτερό και στην πορεία έμαθε να παίζει και στα δυο άκρα. Δεν ήταν σέντερ φορ ο Γαβριήλ. Όταν χρειάστηκε να παίξει έδωσε το μάξιμουμ και βοήθησε την ομάδα και κέρδισε».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετρούν... αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ για τον μεγάλο... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 19:44

Μετρούν... αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ για τον μεγάλο... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με βίντεο ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζει τον κόσμο του για τον "τελικό" του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ!

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ