Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργου Καζαμία στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για το βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ: «Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καταφέραμε να φύγουμε με βαθμολογικό κέρδος. Μια ομάδα που παρουσιάστηκε ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή της. Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα αφότου βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει ένα παλικαρίσιο βαθμό».

Για τον Ντιακιτέ που σκόραρε και πάλι: «Δεν μας φαίνεται παράξενο που σκοράρει. Είναι ένας παίκτης που είναι στυλοβάτης στην άμυνα και έχει αποδείξει πως χρειάζεται μισή φάση στα στημένα για να σκοράρει».

Για τον Μελίσσα και την αμυντική γραμμή της ομάδας: «Ο Νίκος μαζί με την αμυντική του γραμμή αποτελεί εγγύηση. Αλίμονο σε τέτοια παιχνίδια δεν είναι μόνο να επιτίθεσαι. Πρέπει να κάνεις και το αμυντικό σου παιχνίδι. Αυτό κάναμε εμείς. Ήταν φανερό πως στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε αρκετή πίεση και θα τολμήσω να πως θα μπορούσαμε να κλέψουμε τη νίκη σε εκείνη τη φάση με τον Κονέ»

Εάν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας: «Σαφέστατα και είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι μόλις η 6η αγωνιστική. Η ομάδα έχει δείξει αρκετές αρετές. Ο προπονητής μας είπε από την αρχή πως χρειάζεται λίγη υπομονή. Εάν εξαιρέσουμε την πρεμιέρα η ομάδα δείχνει συνεχής βελτιώση. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και όπως λέει ο προπονητής μας πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Για την εμπιστοσύνη στον Χριστοδούλου: «Είχαμε πει πως ήταν τεράστια αδικία να κρίνουμε τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο και την ομάδα από την πρώτη αγωνιστική. Δεν πανικοβληθήκαμε όμως. Γνωρίζουμε τη δυνατότητα της ομάδας και του κ. Χριστοδούλου. Εκπέμπει υγεία να νιώθει ασφάλεια κάποιος για τη θέση του. Εμείς δείξαμε από την πρώτη μέρα πως εμπιστευόμαστε αυτό τον άνθρωπο και το επιτελείο του».

Για τα παράπονα της ΑΕΚ για πέναλτι στο χέρι του Μπεχαράνο: «Από την αρχή της φετινής περιόδου κρατήσαμε ακραίες τοποθετήσεις κατά της διαιτησίας εκτός της δημόσιας συζήτησης. Η Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ βασανισμένη ομάδα από διαιτητικές αποφάσεις από τη μέρα ίδρυσης της. Αποφασίσαμε συνειδήτα πως μετά τις βομβιστικές επιθέσεις, ότι παράπονα θα έχουμε θα τα εκφράζουμε εκεί που πρέπει. Είναι το τρίτο παιχνίδι που μια ομάδα που αγωνίζεται μαζί μας εκφράζει παράπονα. Οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό ο ένας προς τον άλλο. Ο διαιτητής ήξερε τον κανονισμό και τον εφάρμοσε σωστά. Δεν καταλαβαίνω γατί υπάρχει αυτός ο ντόρος. Νομίζω πρέπει να υπάρχει και λίγη σοβαρότητα. Ο κανονισμός λέει πως από τη στιγμή που η μπάλα κτυπά σε άλλο σημείο του σώματος και τα χέρια είναι σε φυσική θέση δεν είναι πέναλτι. Εάν έκανε κίνηση ο Μπεχαράνο,  ο ρεφ θα τον τιμωρούσε. Και για να μην παρεξηγηθώ κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να τοποθετηθεί για τη διαιτησία».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιτυχημένο το ερυθρόλευκο Gala Dinner-ThemaSports
10/05 @ 12:31

Επιτυχημένο το ερυθρόλευκο Gala Dinner

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Gala Dinner της Νέας Σαλαμίνας.

«Ήταν πιστός στρατιώτης ο Κίσσας»-ThemaSports
10/05 @ 12:45

«Ήταν πιστός στρατιώτης ο Κίσσας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Νέα Σαλαμίνα: Επίσημο και του Κατσιάρη-ThemaSports
08/05 @ 19:03

Νέα Σαλαμίνα: Επίσημο και του Κατσιάρη

Με ανακοίνωση της, η Νέα Σαλαμίνα ενημέρωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Αντώνη Κατσιάρη.

Καζαμίας: «Αν η Πολιτεία μας βάλει στο “τρυπάκι” να διαλέξουμε ποδοσφαιριστές…»-ThemaSports
08/05 @ 14:41

Καζαμίας: «Αν η Πολιτεία μας βάλει στο “τρυπάκι” να διαλέξουμε ποδοσφαιριστές…»

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας «στάθηκε» στη τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας για το δεύτερο γκρουπ του «μαραθωνίου», αλλά και για την αγωνιστική που «κλείνει» τους αγώνες για τη σεζόν 2023-2024.

Φράγκος και του χρόνου-ThemaSports
07/05 @ 13:15

Φράγκος και του χρόνου

Ανανέωσε με την Νέα Σαλαμίνα ο Κύπριος μέσος

Καζαμίας: «Ηγετική φυσιογνωμία ο Κίσσας - στάσιμο του επενδυτή» -ThemaSports
07/05 @ 12:45

Καζαμίας: «Ηγετική φυσιογνωμία ο Κίσσας - στάσιμο του επενδυτή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ