Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στην «AS» με αφορμή το αυριανό ματς με τη Βιγιαρεάλ, φανερώνουν και το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, όπως επισήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Οι δηλώσεις του Αϊτόρ δίνουν το στίγμα πως έχει στοχοποιήσει τα ματς στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός. Δείχνουν την νοοτροπία που έχει περάσει ο Γιοβάνοβιτς ότι πρέπει να πάρει τρεις νίκες εντός έδρας και με λίγους ακόμα βαθμούς εκτός να περάσει. Νομίζω ότι θα σπάσουν οι βαθμοί, μπορεί το Ρεν-Μακάμπι να έρθει ισοπαλία. Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι η πολύ κακή παράδοση που έχει με τις ισπανικές ομάδες, έχει μόνο τρεις νίκες και δεν είναι τυχαίο αυτό. Καλά παιχνίδια έχει κάνει, αποτελέσματα δεν παίρνει. Όπως και ότι έχει να κάνει νίκη σε πρεμιέρα ομίλων από το 2007-08. Το ματς είναι δύσκολο, θέλει πολύ υπομονή. Είναι και οι πρεμιέρες δύσκολες και οι ισπανικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός έχει δύο παραδόσεις να σπάσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι έχουν μείνει γύρω στις 4.500 εισιτήρια αδιάθετα για το αυριανό ματς των «πράσινων» με το «κίτρινο υποβρύχιο», με τιμές για… κάθε βαλάντιο.

Sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο μικρός Γιαννάκης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" : "Πάμε ΠΑΟΚάρα"-ThemaSports
19/05 @ 19:54

Ο μικρός Γιαννάκης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" : "Πάμε ΠΑΟΚάρα"

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, βρίσκεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής Stoiximan Super League.

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Δικεφάλου για το ντέρμπι τίτλου κόντρα στον Άρη-ThemaSports
19/05 @ 19:45

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Δικεφάλου για το ντέρμπι τίτλου κόντρα στον Άρη

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι-τίτλου του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη (19/05, 20:00, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Άρης: Η ενδεκάδα των κίτρινων κόντρα στον ΠΑΟΚ-ThemaSports
19/05 @ 19:30

Άρης: Η ενδεκάδα των κίτρινων κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για το ντέρμπι του Άρη στο Βικελίδης απέναντι στον ΠΑΟΚ (19/05, 20:00, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

ΑΕΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Ένωσης κόντρα στη Λαμία-ThemaSports
19/05 @ 19:15

ΑΕΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Ένωσης κόντρα στη Λαμία

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στα playoffs κόντρα στη Λαμία στη γεμάτη OPAP Arena (19/05, 20:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα των πράσινων για τη μάχη της 3ης θέσης κόντρα στον Ολυμπιακό-ThemaSports
19/05 @ 19:10

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα των πράσινων για τη μάχη της 3ης θέσης κόντρα στον Ολυμπιακό

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χρήστος Κόντης για τη μάχη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό (19/5, 20:00, COSMOTESPORTS 2HD και LIVE από το SPORT24) στη Λεωφόρο για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναθηναϊκό-ThemaSports
19/05 @ 18:55

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ