Φώτης Μιλτιάδους

Ο Απόλλωνας στο φινάλε των μεταγραφών προχώρησε διπλή επιθετική ενίσχυση, αφού απέκτησε τους Πέδρο Μάρκες και Κέβιν Βάργκας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για επιθετικό κορυφής άναψε το πράσινο φως με την κάθοδο του ο Μιλόγεβιτς, για ακραίο επιθετικό έγινε την τελευταία στιγμή, μετά την απόφαση να προχωρήσει σε χειρουργείο ο Ντόνιο και να διαγραφεί από τον κατάλογο Α.

Αυτός που ήρθε για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, είναι ο Πέδρο Μάρκες, 25χρονος Πορτογάλος, που αγωνιζόταν στην Ναϊμέγκεν, Ολλανδίας. Έρχεται στην Λεμεσό με την μορφή δανεισμού, με τον Απόλλωνα να έχει το δικαίωμα να τον απόκτηση το επόμενο καλοκαίρι, καταβάλλοντας ένα πόσο στην Ολλανδική ομάδα, το οποίο έχει ήδη συμφωνηθεί.

Τα πεπραγμένα του Μάρκες

Άρχισε την καριέρα του, από τις ακαδημίες της Εστορίλ, στην συνέχεια βρέθηκε σε άλλες ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ έφθασε μέχρι και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Την σεζόν 19/20 βρέθηκε στην 2η κατηγορία Ολλανδίας, από το 2020 μέχρι και το 2022 ήταν στην πατρίδα του και την περσινή σεζόν την πέρασε στην 1η κατηγορία Ολλανδίας.

Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν η 19/20 με τις φανέλες των Ντόρντρεχτ και Ντε Μπος, σκόραρε συνολικά 14 γκολ και έδωσε 10 ασιστ. Την περασμένη σεζόν με τη Ναϊμέγκεν, μέτρησε 33 συμμετοχές, με 8 γκολ και 3 ασιστ. Έρχεται στον Απόλλωνα σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να αγωνιστεί, αφού μέτρησε 3 συμμετοχές, με την έναρξη της νέας σεζόν.

 

Ο άλλος ποδοσφαιριστής ακούει στο όνομα Κέβιν Βάργκας, πρόκειται για ακραίο επιθετικό, ο οποίος την περασμένη σεζόν, αγωνιζόταν στην Ντεμπρετσέν. Αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό φτερό, ωστόσο μπορεί να βοηθήσει και δεξιά.

Είναι 27χρονών και υπέγραψε συμβόλαιο με την Λεμεσιανή ομάδα για ένα χρόνο, με τον Απόλλωνα να διατηρεί όψιον ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια.

Τα πεπραγμένα του Βάργκας

Ο «Μαγυάρος» από τα 15 του χρόνια, βρέθηκε στην Ντεμπρετσέν. Στην οποία από τις μικρές ομάδες, ανέβηκε στην πρώτη το 2017. Το 2020 πωλήθηκε από την Ουγγρική ομάδα στην Κασίμπασα, έναντι 850 χιλιάδων. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Γιάνγκ Μποις και Χαταισπόρ. Τον Φεβρουάριο του 2023 επέστρεψε στην πατρίδα και την Ντεμπρέτσεν, για να φύγει 6 μήνες αργότερα για τον Απόλλωνα.

Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν η 19/20, στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, μέτρησε 4 γκολ και 11 ασιστ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο στην Τουρκία και στην συνέχεια στην Ουγγαρία, μέτρησε 25 συμμετοχές, σκόραρε 2 γκολ και έδωσε 3 ασιστ. Τα νούμερα του Βάργκας, αποδεικνύουν ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που ετοιμάζει τα γκολ τους συμπαίκτες του και δεν σκοράρει ο ίδιος πολύ.  

Στον Απόλλωνα ευελπιστούν ότι αμφότεροι θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα της Λεμεσού και θα δώσουν άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή.

 

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ